Ana SayfaKrediler2018 Mayıs Kredi Faiz Oranları

2018 Mayıs Kredi Faiz Oranları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kredi kullanmak istediğiniz de ilk bakılan şey kredi faiz oranlarıdır. Kredi faiz oranları öğrenildikten sonra genel itibariyle çekebilebilecek kredi tutarı ve diğer masraflar dikkate alınır. Kredi kullanmadan önce kredi hesaplama işleminin özenli bir şekilde yapılması gerekir.

Banka size faiz oranları politikaları ve masrafları hakkında detaylı bir bilgilendirmeyle karşılamalıdır. Bu bilgilendirme neticesinde bir bütçe oluşturulmalı, bütçe dahilinde kredi hesaplama yapılarak, kredi kullanımı sağlanmalıdır.

Kredi faiz oranlarına ön bir bakış atmak, bankaya gitmeden de bilgi sahibi olmak isteyenlerse çoğu zaman internet üzerinden bu bilgilere erişebilirler. Ancak her bir bankanın faiz oranlarını ölçüp tartmak isteyenler için sizlere 2018 Mayıs Kredi Faiz Oranları derlendi.

2018 Mayıs Kredi Faiz Oranları İhtiyaç Kredisi

Standart olduğu üzere ihtiyaç kredilerinin faiz oranlarıyla bir başlangıç yapılsın. Her kredi kendi içinde dahi faiz oranlarında farklılık göstermektedir. Bankadan bankaya göre değişen kredi faiz oranları %1,35 gibi oranları barındırmaktadır.

Bu oranların karşımıza çıkabileceği bankalar ING Bank ve Fibabanka olacaktır. Mayıs ayının faiz oranlarına düşüşlerle başladığı da söylenebilir. Bu kredi faizleri düşüşleri daha çok bayram kredileri adı altında sunulan kredileri ilgilendirmektedir. Bayram için sunulan ihtiyaç kredilerinin faiz oranları %1 ila %1,50 arasında değişmektedir. İhtiyaç Kredisi faiz oranlarına genel bir bakış atılacak olursa faiz oranları %1,99’a kadar çıkabilmektedir.

2018 Mayıs Kredi Faiz Oranları Konut Kredisi

Konut edinimi için birçok fırsat kapısının aralandığı son 2 ayda birçok gelişmenin yaşandı. Devlet destekli konut hesapları, firmaların konut kredilerinde yaptığı indirimler birbirini izlemiştir.

Bunun üzerine olaya bir de kamu bankalarının kredi faiz oranları düşüşleri rekabeti iyice kızıştırmıştır. %0,98’lik oranla en düşük konut kredisi faiz oranları Vakıfbank, Ziraat Bankası, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım ve Halbank’a aittir. Onu izleyen bir diğer kamu bankası olan TEB ise %0,99’dan başlayan faiz oranları uygulamaktadır. Konut kredilerinin alabileceği maksimum faiz oranı değeriyse %1,25’lik oranlardır. Faiz oranlarında yaşanan ciddi düşüşler konut alımlarında büyük bir yoğunluğa sebebiyet vermiştir. Konut kredisi faiz oranlarınınsa hala bir düşüş beklediği söylenebilir.

2018 Mayıs Kredi Faiz Oranları Taşıt Kredisi

Taşıt kredileri araba almak isteyenlerin hayallerini gerçekleştirmesi için sunulan fırsatlar bütünüdür. Tüm krediler arasında ortalama bir değer seyreden kredi faizlerine sahiptir. Taşıt kredileri için en düşük değer yine Vakıfbank’ın sunduğu %1,28’lik krediler yer almaktadır. Bu kredi düşüş vadeli kredilerde böyleyken uzun vadede yüksek oranlar içermektedir.

Diğer bankaların kredi faiz oranları da %1,28 ve %1,70 arasında değişen oranlara ev sahipliği yapmaktadır. Bayrama özel kredisiyle Halkbank sıfır km araçlarınız için %1,30 faiz oranlarıyla 48 aya varan seçenekler sunmaktadır. Aynı zamanda da ödemelere 3 ay sonra başlayabilir, 20 bin liraya kadar uygun faiz oranlarından yararlanabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.