Ana SayfaKredilerŞekerbank İpotekli İhtiyaç Kredisi

Şekerbank İpotekli İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yüksek tutarlı ihtiyaçları söz konusu olduğunda nasıl bir kredi çekmesi gerektiğini ve hangi kredilerden faydalanması gerektiğini bilmeyenler için ipotekli ihtiyaç kredileri bankalar tarafından bu ihtiyacınızı karşılamak için çıkarılmıtır.

İpotekli ihtiyaç kredileri yüksek tutarlı ihtiyaçlarınız için 36 aylık (istisnalar hari) vadelerle, sahip olduğunuz konutu ipotek ettirmeniz koşuluyla sizlere verilmektedir. Esasında ipotekli kredi çok fazla önerilmese de yüksek tutarlı ihtiyaç kredisi kullanımları için gerekebilmektedir.

Şekerbank İpotekli İhtiyaç Kredisi, ipotekli kredi ürünlerinden bir tanesidir. Şekerbank’ın sunduğu bu ihtiyaç kredisi 10 bin TL ve üzeri tutardaki ihtiyaçlarınız için sizlere sağlanmaktadır. Kullanmak istediğiniz bu kredi için TL cinsinden kullanımlara izin verilmektedir. Teminata konu, konutun ipoteğe alınmasıyla ekspertiz değerinin %50’sine kadar ihtiyaç kredisi kullanılabilmektedir.

36 aya varan vade seçenekleriyle sizlere sunulan ipotekli kredi, maksimum olarak 100 bin TL’ye kadar alınabilmektedir. Kredi için belirtilen faiz oranıysa %1,36’lık orandır.

Ayrıca ihtiyaç kredisinden faydalanmak isteyenler için örnek bir ödeme planı da oluşturulmuştur. Örnek ödeme planı ise şu şekildedir;

  • 100.000 TL’lik kredi tutarı, 36 ay vade süresi ve %1,36 faiz oranıyla aylık taksitler 3.723,90 TL’dir. Alınacak ücretler 1.300 TL, aylık toplam maliyet oranı %1,7963, yıllık toplam maliyet oranıysa %21,5559’dur.
  • Ayrıca standart ihtiyaç kredisi ürünlerinden farklı olarak ipotek söz konusu olduğu için ekspertiz ücreti, ipotek tesis ücreti gibi masraflar alınmaktadır. (1.300 TL’nin bir kısmı bu ücretlerdir)

Kredi başvurusu gerçekleştirmek isteyenler Şekerbank şubelerini ziyaret edebilirler. Kredi başvurusu hakkında detaylı bilgi için Şekerbank web sitesini de ziyaret edebilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.