Ana SayfaBanka İş İlanlarıING Bank İş İlanları: 2023 Haziran

ING Bank İş İlanları: 2023 Haziran

ING Bank, yayınlamış olduğu ilanla alım yapacağını duyurdu. İlana göre banka çeşitli pozisyonlar için yeni banka personeli alacak.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

ING Bank iş ilanlarında Haziran ayı boyunca çok sayıda banka personel alımları yapmaktadır. Geniş şube ağı ile alım yapılacak pozisyonlar birbirinden farklı olup, alınacak kişi sayısı, banka iş başvuruları için son tarihler, banka sınavları ve detayları birbirinden farklıdır.

Türkiye içerisinde sürdürülebilen ekonomik büyümelerin paralel olarak desteklendiği belirlemede stratejileri ön planda tutan ING, tasarruf ve inovasyon konularına daha fazla odaklanarak çalışmalar sağlamıştır. Sunulan akıllı finans çözümlemeleri ile şirketlerin hem Türkiye içerisinde hem de yurt dışında faaliyetlerinde gösterdiği ana banka olma hedefiyle yoluna devam etmektedir. Global ağ üzerinden KOBİ, Ticari ve Kurumsal müşterilerin yanında danışmanlık ve finans hizmeti sağlamaktadır. Bu hizmetler üzerinden ING Bank iş ilanlarını aynı hedefle çalışacak kişiler üzerine sunmaktadır.   

ING Bank iş ilanlarında pozisyona göre adaylarda en önemli aranan özellikler İngilizce bilgisi, program bilgisi ve deneyimlilik olarak belirlenmiştir. Genel olarak tüm banka personel alımları içerisinde adaylarda bankanın misyon ve vizyonu temsil etmede öncü olmaları hedeflenmektedir. Zamanın yönetiminde ve insan ilişkilerinde başarılı olmada eksiksiz olarak yerine getirilmesi istenmektedir.

ING Bank İş İlanlarında Neden Öncelikli?

ING Bank İş İlanlarında Neden Öncelikli?
ING Bank İş İlanlarında Neden Öncelikli?

ING Grubu olarak, Türkiye içerisinde Pazar olarak 2007 yılının aralık ayında Oyak Bank hisselerinin %100 satışıyla giriş yapmışlardır. Temmuz ayı içerisinde 2008 tarihinden itibaren ING Bank üzerinden Türkiye içerisinde bireysel ve kurumsal müşterilere dünya standartları altından finansal hizmet sunmaktadır. Özünde ise dijitalleşme ile inovasyonlarla marka stratejileri ışığında 2019 yılından bu yana finans sektöründe değişime öncü tavrı ile bankacılıkta ön plandadır. Bankacılık lisansına sahip bir banka olarak bu anlayışı vurgulamak amacıyla “Bank” ifadesini ismimizden çıkardık. Artık yalnızca ING’yiz ve sahip olmadıklarını duyurmaktadırlar.

ING Bank İş İlanlarında Hangi Alımlar Yapılıyor?

ING Bank iş ilanlarında, banka modelleri üzerinden “her zaman, her yerden kolay, zahmetsiz ve hızlı finansal çözümler sağlayan banka olmak” üzerine kurgulama yapmıştır. Yeni nesil bankacılık alanında öncü olan bankalarda ING Türkiye, “Eski Köye Yeni Âdet” sloganıyla inovatif ürün ve hizmetler sunmaktadır. Müşteri ve şubeye verdiği önemle beraber hizmetler sunarken müşterileri için iş alımlarında da özenle personel alımını uygulamaktadır.

  • Müşteri Deneyimi Yöneticisi (Dönemsel Çalışan)
  • Tüzel Şube Müşteri İşlemleri Sorumlusu
  • Ticari Portföy Yöneticisi
  • Finansal Operasyon Yetkili Yardımcısı (Dönemsel)
  • Tüzel Şube Kobi Portföy Yöneticisi
  • Tüzel Bankacılık Ticari Portföy Yöneticisi
  • Finansal Danışman
  • Leasing Operasyon Yöneticisi / Yönetmeni
  • Temel Bankacılık Operasyonları (Dönemsel)
  • Java Developer
  • Process Excellence Expert
  • Liquidity Management and Money Market Specialist
  • Senior Java Developer
  • Technology Risk Specialist
  • IT Chapter Lead – Mobile Backend
  • Senior Java Developer (Treasury Squad)

ING Ne Zaman Personel Alımı Yapıyor?

ING Ne Zaman Personel Alımı Yapıyor?
ING Ne Zaman Personel Alımı Yapıyor?

ING, iş ilanları genel olarak yeni şube açıldığı ya da şube içi yükselmeler gerçekleştiği zaman olmaktadır. Şube içi personeller bankacılık yükselme sınavlarına girişin sonrasında belirlenen puanların alınmasından sonra bir üst kademeye atanırlarsa, mevcut durumdaki pozisyonları boş kalıyor. Bu durumda da ING, o şehirde o şubenin boş kalan pozisyonu için banka iş ilanı açıyor.

Bir diğer banka personel alımı yaptığı dönem ise yeni şube açtığı dönemlerdir. ING, yeni şube açtığı zaman çok sayıda banka personel alımları gerçekleştiriyor.

Sektör İşe Alımları

ING Grubu olarak; Avrupa, Kuzey ve Güney Amerika, Asya ve Avustralya kıtalarında, toplam 40 ülkede, 53 bini aşkın çalışan ile bireysel ve kurumsal müşterilere hizmet sunarken genişleyen ağı ile alımlarına devam etmektedir. Global stratejilerine sunulan olanaklarla benimsenen “İleriyi Düşün” (Think Forward) yaklaşım ile müşterilerin özel ve iş hayatlarında her zaman bir adım önde olmalarını mümkün kılmayı hedefler. Yeni nesil bankacılık konusunda ise her zaman iddiaları dijital bankacılıkta büyüme odaklı bir strateji olmaktadır. İşe alım sektörleri ise:

  • Finans,
  • Bilgi İşlem,
  • Satış,
  • Genel Başvuru,
  • Pazarlama,
  • Diğer.

İşe Alındıktan Sonra Çalışanlar için Nasıl Bir Kariyer Yolu İzleniyor?

ING’de her çalışan ailenin vazgeçilmez bir üyesi olarak görülmekte ve ailedeki hiçbir üyeyi birbirinden ayırmamaktadırlar. Yapılan işler, organizasyona katkı dereceleri ile çalışanların sahip olması gereken bilgi birikimi, problem çözme becerisi ve sorumluluk derecesine göre kademe olarak ayrılmıştır. Buna göre eşit bir ücret dağılımı yaparak çalışanlara değerini hissettirir.

ING Çalışanlarına Nasıl Eğitim Olanakları Sunuyor?

Büyüleyici bir kariyer için fırsatlar sunan ING Bank, bol özgürlüğü olan zorlu bir iştir. Milyonlarca insan üzerindeki etki bırakarak daha fazla büyüme olanakları sağlar. Eğlenceli ve ilham verici iş yerleri sayesinde ve açık, dinamik bir kültür oluşumuna önem verir. En önemlisi, tıpkı sizler gibi büyük düşünmeye ve büyük şeyler yapmaya cesaret eden iş arkadaşlarını kapsamaktadır. ING’de birbirlerinin parlamasına ve ilerlemesine yardım etmekten hoşlanan bir ekibin parçası olmak için başvurulara göz atabilirsin.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

2 YORUMLAR

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.