Ana SayfaGündemAkbank Müşterilerine İnternet Alışverişlerinde Kampanya!

Akbank Müşterilerine İnternet Alışverişlerinde Kampanya!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Akbank müşterilerine harika fırsatlar sunacağı bir kampanya ile geldi ve internet alışverişlerinizde yarısı sizden yarısı Akbank’tan kampanyası sayesinde avantajları dikkat çekmeyi başardı.

Akbank müşterileri için oldukça cazip bir kampanyanın sonrasında resmi internet adresleri üzerinden duyurduğu kampanyalar ile internet alışverişlerinde oluşan kampanyaya yoğun ilgi oluştu.

Akbank internet alışverişleri içerisinde sunulan dev kampanya ile yarısı sizden yarısı Akbank’tan avantajından faydalanmak için Ekim ayında yapılan başvuruların sonrasında Akbank kredi kartı başvurusunda bulunulmalı. Ekim ayı içinde onay alımının sonrasında kartınızla yapacağınız alışverişlerin %50’si alışverişin yapıldığı tarihi takip eden ay kartınıza geri yüklenebilecek. Ekim, Kasım ve Aralık aylarında yapabileceğiniz online ödemeler üzerinden ise bu fırsattan faydalanılabilecek. 

İnternet Alışverişlerinde Kartınızla Harcama Yaptıkça Kazanıyorsunuz!

İnternet Alışverişlerinde Kartınızla Harcama Yaptıkça Kazanıyorsunuz!
İnternet Alışverişlerinde Kartınızla Harcama Yaptıkça Kazanıyorsunuz!

Akbank kampanya koşullarından faydalanabilmek için kart başvurusunun Ekim ayı içerisinde yapılması gerekiyor. Her ay alımının yapılacağı maksimum iade tutarında 200 TL olarak belirlenen miktar toplamda 600 TL kazandırabiliyor. Yapacağınız alışverişlerin %50’si o ayki harcamanız için 200 TL’nin altında ise harcamanızın yarısı kadar iade alabilirsiniz. Akbank kredi kartlarında olan ya da kampanyaya katılım sağlamak için kartını iptal edip yeni bir kart başvurusunda bulunanlar kampanyaya dahil olmayacaklardır.

Kampanyaya katılım sağlamak için kredi kartı başvurularından onay aldıktan sonra bütün başvuru kanalları üzerinden katılım sağlayabilir ve kampanya üzerinden yalnızca internet alışverişleri için geçerlilik sağlayabilirsiniz.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Nasıl Başvuru Yapılır?
Nasıl Başvuru Yapılır?

Akbank kampanyasından faydalanabilmek için Ekim ayı içinde başvuruların yapılması gerekmektedir. Her ay elde edebileceğiniz maksimum iade miktarları ise 200 TL olarak belirlenmiştir. Kampanyadan yararlanabilmek için Akbank resmi internet adresine giriş yapabilir, müşteri hizmetlerini arayabilir, Mobil bankacılık uygulamasından işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Akbank şubesine müracaat ederek kampanya için detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.