Ana SayfaKredilerEylül 2016 Konut Kredisi Faiz Oranları En Düşük Olan Bankalar

Eylül 2016 Konut Kredisi Faiz Oranları En Düşük Olan Bankalar

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Konut Kredisi Faiz Oranları En Düşük Olan Bankalar

Konut kredisi kullanmak isteyen kişilerin bankaları araştırmaları ve konut kredisi faiz oranlarına göre hareket etmeleri gerekiyor. Konut kredisi faiz oranları en düşük bankaları şu şekilde sıralayabiliriz:

Finansbank konut kredisi faiz oranlarına baktığımızda bu faiz oranının 0,99 olduğunu görüyoruz. Bu bağlamda 100 bin lira kredi çekmek isteyen biri 1127 lira masraf ödeyerek ayda 1427 lira taksit ödemek üzere 120 ay vadeli krediyi bu bankadan alabilirler. Kredi sayesinde aldığınız 100 bin lirayı bankaya geri ödemek için toplamda 172 bin 460 lira ödeme yapmanız gerekiyor.

Vakıfbank konut kredisi faiz oranları ise 0,95 olarak belirlenmiş ve bu kredi için maksimum 120 ay vade seçeneği sunuluyor. Kredinin 100 bin lirası için belirlenen toplam masraf 1300 liradır. Daha sonra 120 ay vadeli 100 bin lira kredi çektiğinizde aylık olarak ödemeniz gereken taksit miktarı 1400 lira olacaktır. 100 bin liralık kredi için toplam geri ödeme 169 bin 328 lira oluyor.

Halkbank konut kredisi faiz oranları da 0,95 olarak belirlenmiş. Bu krediyi almak isteyen kişilerin ödemeleri gereken ek ücretlerin toplamı ise 1305 liradır. 120 ay vadeli alınan 100 bin lira konut kredisi için ödenmesi gereken aylık miktar ise 1400 lira oluyor. Kredinin toplam geri ödemesi için 169 bin 333 lira olacaktır.

Ziraat Bankası konut kredisini alırken 1033 lira masraf ödemeniz gerekiyor, bu kredi için belirlenen kredi faiz oranı ise 0,95. Krediden 100 bin lira faydalanan kişiler 120 ay vade için aylık 1400 lira taksit ödüyorlar. Kredinin toplam geri ödemesi 169 bin 61 liradır.

TEB konut kredisi faiz oranları ise 0,99’dan başlamaktadır. Bu kredinin masrafı 1167 liradır. 120 ay vadeli 100 bin lira alındığında aylık taksit tutarı 1427 liradır. Kredi için toplamda geri ödenmesi gereken ücret ise 172 bin 501 liradır. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.