Ana SayfaKredilerZiraat Bankası İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları 2016 Eylül

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları 2016 Eylül

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bankalardan kredi almak kolaydır ama söz konusu uygun bir kredi fırsatı veya kredi faiz oranları karşılaştırmasına gelince kendinizi eliniz kolunuz bağlı hissedersiniz

Tek tek banka gezmek zor geleceği için ayrıca bir araştırmayla internet üzerinden ihtiyaç kredisi faiz oranları hakkında bilgi edinmek isteyebilirsiniz.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları 2016 Eylül ayı için sizlere derlenerek bu uğraşlarınızda kolaylık sağlanmaktadır. Bankanın birçok kredi seçeneği içerisinden kendinize uygun olan seçeneği seçmek için bu verilerle kredi hesaplaması gerçekleştirebilirsiniz.

Bankanın Masrafsız İhtiyaç Kredisi, %1,63 gibi oranlarla sizleri karşılamaktadır. Vade süresine bakılmaksızın uygulanan oranlarla masrafsız kredi kullanımlarınızı bu oranlarla gerçekleştirebilirsiniz. Bankanın standart ihtiyaç kredisi daha masrafsız krediye göre daha uygun kredi faiz oranlarıyla sizleri karşılamaktadır.

Ancak bu kredi için belirli masraflar sizden alınmaktadır. İpotekli Bireysel Finansman Kredisi için banka teminat altına aldığınız eviniz karşılığında yüksek tutarlı ihtiyaç kredileri sağlamaktadır. Bu ihtiyaç kredisi için %1,40 gibi daha uygun faiz oranları uygulanmaktadır.

Bankanın Biz İhtiyaç Kredisi ürünü için %1,37 gibi faiz oranları sizleri karşılamaktadır. 36 ay vade seçeneğiyle kredi ürünü biraz daha uygun oranlar içermektedir. Kredinin masrafsız seçeneği ise %1,47 gibi oranlarla karşınıza çıkmaktadır. Çalışanlara özel olarak sunulan bir diğer kredi ürünü Çalışan Biz Tüketici Kredisi %1,32 kredi faiz oranları içermektedir. Ödemelerinizi krediler için dilerseniz ayda bir dilerseniz üç ayda bir yapabilirsiniz.

Yine çalışanlara özel masrafsız ihtiyaç kredisi faiz oranları %1,42’lik yüzdelerle sunulmaktadır. Emeklilere özel olarak uygulanan faiz oranları %1,32 ila %1,42 arasında değişiklik göstermektedir.

İhtiyaç kredisi faiz oranları Oyak Üyelerine Özel fırsatlar da getirmektedir. Oyak üyelerine özel olarak uygulanan oranlar %1,39’luk yüzdelerdir. Bankanın diğer ihtiyaç kredisi ürünlerinden olan Arsa Kredisi %1,30, Eğitim kredisi de %1,58  kredi faiz oranları içermektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.