Ana SayfaKredilerYapı Kredi Konut Kredisi Faiz Oranları 2016

Yapı Kredi Konut Kredisi Faiz Oranları 2016

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi Güncel Konut Kredisi Faiz Oranları
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına uyan birçok banka diğer kredilerin faizleri hakkında bir çalışma yapmasa da konut kredisi faizlerini düşürdü. Konut kredisi faizlerini düşüren bankaların sayısı bir hayli arttı. En son bu bankalara Yapı Kredi de eklendi. Yapı Kredi konut kredisi faiz oranlarına baktığımızda bu krediye ait faiz oranlarının sabit olduğunu görüyoruz. Sabit konut kredisi faiz oranlarıyla kredi veren Yapı Kredi bunun için 1,12 oranını belirlemiş. Hangi vade seçeneği ile kredi çekildiği fark etmeksizin Yapı Kredi konut kredisi faiz oranları 1,12 olarak belirlenmiş. 
Yapı Kredi konut kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen kişilerin en azından yüzde 25 ev peşinatı olması gerekiyor. Eğer ev peşinatınız yoksa kredi alamazsınız. Peşinat oranı ise evin yüzde 75’i olmalıdır.
Yapı Kredi konut kredisi kampanyası için belirlenen maksimum kredi vadesi 120 aydır. Bu krediyi alan kişiler en fazla 120 ay vade talep edebilirler, daha fazla vade talep etme hakkınız yoktur.
Kredi için belirlenen yıllık maliyet oranı ise yüzde 16,14 olarak belirlenmiştir. Bu yıllık maliyet oranı da sabittir ve değişiklik göstermez. 
Kefil istenmeyen bu kredide kredi çekilen ev ipotek edilir, bunun yanı sıra 100 bin liradan daha fazla konut kredisi alma şansınız da bulunuyor. 100 bin liralık bir krediyi 120 aylık bir vade seçeneğiyle Yapı Kredi Bankası’na ödemek isterseniz bunun için fazladan 83 bin 493 lira faiz farkı ödersiniz. 100 bin liralık bir kredinin 120 ay geri ödemesi için ayda 1519 lira ödemek gerekiyor.
Bu kredi için 100 bin liralık bir tutardaki net masraf miktarı 1193 liradır. Bu masraf artış gösterebilir. 

 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.