Ana SayfaKredilerZiraat Bankası’ndan Oyak Üyelerine Özel Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi

Ziraat Bankası’ndan Oyak Üyelerine Özel Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Oyak Üyelerine Özel Kredi

Askeri personelseniz ya da Oyak üyesi olabileceğiniz herhangi bir yerde çalışıyorsanız Ziraat Bankası’na ait olan kredi kampanyasından faydalanmaya hakkınız olacaktır. Banka tarafından ortaya çıkarılan bu kredi kampanyasından faydalanmak için internet üzerinden ya da banka şubelerinden başvuru yapabilirsiniz. Başvurunuzu yaparken kimliğinizin yanınızda olması yeterlidir. Maaşınızı Ziraat Bankası aracılığıyla alıyorsanız sizlerden büyük bir ihtimalle ek belge istenmeyecektir.

Oyak üyelerine özel ihtiyaç kredisi kampanyası tıpkı standart ihtiyaç kredisi paketi gibi belli bir miktara kadar geçerlidir. Bu kredideki tek fark düşük ve cazip olan kredi faiz oranıdır. Oyak üyelerine özel kredi için belirlenen kredi faiz oranı yüzde 1,27’dir. Bu kredi faiz oranı vade seçenekleri ve kredi miktarı için sabittir, herhangi bir şekilde değişkenlik göstermez.

Bankadan kredi alan kişiler birtakım masrafları öderler. Bunun için ilk olarak kredi miktarı üzerinden hesaplanarak bu miktarın binde 5’i olarak alınan kredi tahsis ücretini ödemek gerekiyor. Yine buna ek olarak hayat sigortanızı da kredi vadesine göre yaptırmalısınız. Bu sigorta için istenen prim tutarları ise değişiklik gösterebiliyor.

Almış olduğunuz bu özel kredi için 1 aydan 48 aya kadar kredi vadesi talep etme şansınız bulunuyor. Örnek bir hesaplama tablosuna erişmek için Ziraat Bankası internet sitesine göz atabilirsiniz.

36 ayda geri ödemek üzere bu kredi kampanyası dâhilinde 20 bin lira kredi aldığınızda aylık olarak 726 lira ödemeniz gerekir. Bu şekilde 36 ayda borcunuzu bankaya geri ödeyebilirsiniz. Dilerseniz her ayda ödeme yapmak yerine 3 ayda 1 ödeme yapabilirsiniz. Bunu kredi başvurusu esnasında belirtmeniz gerekiyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.