Ana SayfaKredilerDenizbank 20 Bin Lira Taşıt Kredisi

Denizbank 20 Bin Lira Taşıt Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank Taşıt Kredisi Kampanyası

Belli bir yaşı doldurmayan taşıtları ya da sıfır araçları satın almak için kredi kullanmanız gerekiyorsa krediyi Denizbank sayesinde alabilirsiniz. Denizbank sayesinde alabileceğiniz bu kredi için esnek vade seçeneklerinden birini seçebilirsiniz. Kredi için belirlenen vade seçeneklerine baktığımızda bu seçeneklerin 1 ay ile 48 ay arasında değişiklik gösterdiğini görüyoruz. Dolayısıyla minimum 1 ay olmak üzere kredi başvurunuzda 48 aya kadar vade talebinde bulunabilirsiniz.

Denizbank taşıt kredisi kampanyası için bazı masraflar sizlerden tahsil edilir. Örneğin almış olduğunuz araç borcu ödenene kadar rehin edilecektir. Bu işlem için Denizbank sizlerden masrafları da alır. Krediye ek olarak hayat sigortası ve araç sigortası yaptırdığınız zaman ödemeniz gereken masrafların toplamı daha da artacaktır.

Denizbank taşıt kredisi kampanyasını tercih ederek bankadan kredi almak istediğinizde talep ettiğiniz kredi miktarı 20 bin lira olursa bu kredi için ödemeniz gereken tahsis ücreti 105 lira olacaktır. Bankanın sizlerden talep ettiği masrafları peşin olarak ödemezseniz sizlere verilen kredinin içinden bu masraflar düşülecektir.

Krediyi alan kişi 3 yıl vade talep ettiğinde bunun için hayat sigortası bedeli olarak en az 236 lira ödeme yapar. Bu miktar sabit olmayıp değişkendir, yaşınıza ve cinsiyetinize göre aldığınız kredi için daha fazla hayat sigortası bedeli ödemeniz gerekebilir.

20 bin liralık bir taşıt kredisi paketi alarak bu krediyi 48 ayda geri ödemek isteyen kişiler Denizbank’a her ay 624 lira taksit ödemesi yaparlar. Bu kredide taksit erteleme özelliği bulunmuyor. Bu nedenle taksitlerinizi aksatmadan yatırmanız gerekiyor. Aldığınız 20 bin lirayı 4 yılda Denizbank’a geri ödemek istediğinizde toplamda 29 bin 962 liralık bir ödeme yapmanız gerekir. Yani masraflar haricinde Denizbank’a ödemeniz gereken faiz tutarı 9 bin 962 lira olacaktır. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.