Ana SayfaKredilerHalkbank Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi

Halkbank Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Halkbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Yakın zamanda birçok banka ihtiyaç kredileri için belirledikleri vade seçeneklerini 48 aya kadar yükseltti. Bu bankalardan biri olan Halkbank da artık 48 aya kadar vade seçeneğiyle ihtiyaç kredisi veriyor. Halkbank aracılığıyla ihtiyaç kredisi almak isterseniz Halkbank resmi internet sitesinden çok kısa sürede kredi başvurusu yapabilirsiniz. Başvurunuzun sonucu sizlere bildirilir ve buna göre Halkbank şubesine giderek gerekli belgeleri verebilirsiniz.

Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyası 2 farklı kalemde verilebiliyor. Dolayısıyla ihtiyaç kredisi kampanyası için belirlenen 2 farklı kredi faiz oranı bulunuyor. Kredi için belirlenen kredi faiz oranlarından biri 1,43 iken diğeri 1,49’dur. Düşük faizli ihtiyaç kredisinde masraf ödemeniz gerekirken yüksek faizli ihtiyaç kredisi masrafsız ihtiyaç kredisi olarak veriliyor. Bu krediden 10 bin lira olarak faydalanmanız durumunda bankaya 50 lira kredi tahsis ücreti ödemeniz gerekir.

Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyası şu anda geçerli olan kredi kampanyaları arasında yer alıyor. Dolayısıyla başvuru yaparak kredi almak isterseniz bu kredi kampanyasını da değerlendirebilirsiniz. Kredi için belirlenen kredi faiz oranı tüm müşteriler için sabittir. Yani vade seçeneğine ya da kredi miktarına bağlı olarak bu kredi faiz oranları değişiklik göstermez. Dolayısıyla sizler de ihtiyaç kredisi almak istediğinizde belirlenen kredi faiz oranıyla kredi çekebilirsiniz.

Düşük faizli Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanarak 10 bin lira kredi alırsanız bu kredi için 4 yıla kadar vade talep etme hakkınız bulunuyor. 4 yıl vadeli olarak aldığınız 10 bin lira ihtiyaç kredisi için ayda 307,5 TL taksit tutarını bankaya ödemeniz gerekiyor. Bu hesaplama tablosuna göre hareket ettiğinizde masraflar haricinde kredi için bankaya toplamda 14 bin 758 lira ödeme yapmış olursunuz. Yani 4 yıl için fazladan ödemeniz gereken faiz miktarı 4 bin 758 lira olacaktır. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.