Ana SayfaKredilerKuveyt Türk Bankası Araç Finansmanı

Kuveyt Türk Bankası Araç Finansmanı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kuveyt Türk Bankası araç finansmanı ile taşıt almak ve ödemek artık daha kolay. Kuveyt Türk araç finansmanı sağlayarak müşterilerinin hızlı ve kolay biçimde araç sahibi olmasını sağlıyor. Kuveyt Türk araç finansmanı kampanyası 0 kilometre olan ve 2.el olan araçları kapsıyor. 

Kuveyt Türk araç finansmanı kampanyasında sistem kar üzerinden geri ödeme ile sağlanıyor. Kuvey Türk’e araç finasmanı için başvuran kişilerin yerine Kuveyt Türk o aracı satın alıyor sonrasında alacağı kar oranına hesaplayarak aracın üstüne ekliyor ve başvuruda bulunan tüketiciye geri ödemeli biçimde taksitli ödeme seçeneği ile satıyor. Böylece tüketici aylık taksit ödemesi ile istediği araca sahip oluyor. Bunun için Kuveyt Türk Bankasına bir an önce araç finansmanı başvurusunda bulunmak gerekiyor. 

Kuveyt Türk araç finansmanı başvuruları için en kolay yöntemlerden birisi internet ile başvuru yapmak. Kuveyt Türk’ün resmi internet sitesinde yer alan finansman ürünlerimiz bölümünde krediye başvurmak mümkün oluyor. Diğer yöntem olarak size en yakın Kuveyt Türk şubesinde giderek bizzat başvuruda bulunabilirsiniz. Kuveyt Türk ihtiyaç finansmanına başvuru yapmak için zaman kaybetmeyin.

Kuveyt Türk araç finansmanı için geri ödemeler 48 aylık bir süreçte yapılabiliyor. Aylık taksit ödemeleri araç tutarına ve bankanın belirlediği kar oranlarına göre değişiyor. Herkesin bütçesine en uygun olan ödeme seçenekleri hesaplanıyor. 

Kuveyt Türk araç finansmanında kasko yapmak zorunludur. Araç kaskosunu Kuveyt Türk ile yapan kişilere indirim yapılmaktadır. Aylık ödemelerde toplam masraf ücreti de alınmaktadır. Toplam masraf içinde kasko ücreti ve tahsis ücreti bulunmaktadır. İkinci el araçlarda en fazla 5 yaşında olan araçlar için Kuveyt Türk finansmanı sağlanmaktadır. Kuveyt Türk araç finansmanı hakkında daha detaylı bilgi için Kuveyt Türk çağrı merkezini arayabilir ya da şubelere uğrayabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.