Ana SayfaKredilerKefilsiz İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar 2016

Kefilsiz İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar 2016

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kefilsiz İhtiyaç Kredisi Kampanyaları

Kefil sorunu yaşamadan ihtiyaç kredisi çekebileceğiniz bankalardan biri olarak karşımıza İng Bank çıkıyor. İng Bank ihtiyaç kredisi kampanyasında kredi faiz oranları değişkendir. Banka sizi değerlendirir ve kredi notunuza göre sizler için bir kredi faiz oranı belirler. Bankanın belirlediği kredi faiz oranıyla ihtiyaç kredisi çekebilirsiniz. Kredi için maksimum 48 ay vade talep edebilirsiniz. Eğer 10 bin lira İng Bank ihtiyaç kredisi alırsanız bunun için bankaya yaklaşık olarak her ay 296 lira ödemeniz gerekir. Toplamda 10 bin liralık kredi için 14 bin 294 lira ödeme yaparak borcunuzdan kurtulabiliyorsunuz.

Kefilsiz kredi çekebileceğiniz bankalardan biri de Yapı Kredi bankasıdır. Yapı Kredi ihtiyaç kredisi kampanyası için belirlenen kredi faiz oranı yüzde 1,36’dır. Dolayısıyla bankadan ihtiyaç kredisi çektiğinizde sizler için bu kredi faiz oranı geçerli olacaktır. 48 aya kadar vade talep edebileceğiniz bu krediyi 10 bin lira olarak alırsanız bankaya her ay 302 lira ödemeniz gerekir. Bu şekilde 14 bin 550 lira ödeme yaparak 10 bin liralık kredinizin borcunu ödeyebilirsiniz.

Ziraat Bankası da müşterilerine kefilsiz olarak ihtiyaç kredisi veren bankalardan biridir. Ziraat Bankası’ndan ihtiyaç kredisi çekmek için internetten, sms ile ya da Ziraat Bankası şubelerinden kredi başvurusu yapabilirsiniz. Bu şekilde bankadan alacağınız 10 bin liralık ihtiyaç kredisi için belirlenen kredi faiz oranı yüzde 1,25 olacaktır. Yüzde 1,25 kredi faiz oranıyla aldığınız ihtiyaç kredisini 48 ayda geri ödemek isterseniz her ay 293 lira ödeme yapar, toplamda 4 bin 100 lira fazladan faiz miktarı ödersiniz.

Vakıfbank da kefilsiz olarak kredi veren bankalar arasında yer alıyor. Vakıfbank’ın mevcut kredi kampanyası olan Sonbahar Kredisi sayesinde yüksek miktarlı bir krediyi düşük faizle alabiliyorsunuz. Bu kredi için belirlenen kredi faiz oranı yüzde 1,26’dır. 10 bin liralık bir kredi alır ve bunun için 48 aylık vade talep ederseniz herhangi bir şekilde sizlerden kefil istenmez. Ayda 294 lira ödeme yaparak Vakıfbank kredi borcunuzdan kurtulabilirsiniz.

Akbank Direkt Kredi kampanyasından faydalananlar da kefil sorunu yaşamıyor. Kefilsiz verilen bu ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak için Akbank internet sitesi üzerinden doğrudan başvuru yapabilirsiniz. Başvurunuzun sonucunda çok kısa süre içinde sizlere cevap verilecektir. Akbank sayesinde aldığınız 10 bin liralık kredi için 48 aya kadar vade talep edebilirsiniz. Ayda 304 lira ödeme yaparak kredi borcunuzdan kurtulabilirsiniz. Toplamda ise Akbank’a aldığınız kredi için 14 bin 660 lira ödeme yapmanız gerekiyor.

 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.