Ana SayfaKredilerYapı Kredi İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları 2018

Yapı Kredi İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları 2018

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Düşük kredi faiz oranlarıyla kredi çekebileceğiniz bankalardan biri olan Yapı Kredi Bankası sayesinde 48 aya kadar vade seçeneğiyle ihtiyaç kredisi alabilirsiniz. Peki Yapı Kredi ihtiyaç kredisi faiz oranları 2018 yılında nasıl? Şubeler dışında internetten kredi başvuru yapılır mı? SMS kredi Başvuru! İnternetten Başvuru! Anında Kredi Başvurusu İmkanı!

Yapı Kredi İhtiyaç Kredisi Kampanyaları

Araba almak, eşyalarınızı değiştirmek ya da borçlarınızı ödemek için kredi çekmek istiyorsanız Yapı Kredi Bankası’nı tercih edebilirsiniz. Yapı Kredi Bankası sayesinde son derece düşük kredi faiz oranlarıyla kredinizi alabilirsiniz. Üstelik bu ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak için şubeye uğramanız gerekmiyor. Direkt olarak Yapı Kredi internet sitesine giriş yaparak başvurunuzu buradan yapabilirsiniz.

Yapı Kredi ihtiyaç kredisi kampanyası için belirlenen kredi vade seçenekleri 1 ay ile 48 ay arasında değişiklik gösteriyor. Bu da aldığınız kredi için 4 yıla kadar vade talep edebilmeniz anlamına geliyor.

Yapı Kredi ihtiyaç kredisi kampanyası için belirlenen yıllık maliyet oranına baktığımızda bu maliyet oranının yüzde 24,41 olduğunu görüyoruz. Bankanın bu kredi kampanyasını avantajlı kılan detaylardan biri de kredi için herhangi bir şekilde kefil istenmiyor olmasıdır. Dolayısıyla bankadan kredi çektiğiniz zaman sizlerden kefil istenmeyecektir.

Yapı Kredi Faiz Oranları 2018

Yapı Kredi faiz oranları 2018 yılı için incelendiği zaman düşük olduğunu görüyoruz. Aynı zamanda ihtiyaç kredisi başlığı altında çeşitli ihtiyaçlara finansman veriyor. Eğitim masrafları için proforma faturasını getirene avantajlı ödeme planı sağlanırken, tatil için alınan kredide kişiye özel ödeme planları düzenlenebiliyor.

Yapı kredi faiz oranları 2018 yılında yüzde 1,51’den başlıyor. Faiz oranlarının değişimi müşteri findeks kredi notuna bağlı oluyor. Kredi notu yüksek olanlara daha uygun faiz uygulanırken, kredi notu düşük olanlar için ise yüksek faiz oranları uygulanıyor. Eğitim kredisinde ise masraf alınmıyor. Yani masrafsız ihtiyaç kredisi sunuluyor.

Hızlı Kredi Başvurusu Nasıl Yapılıyor?

Bu krediye Yapı Kredi şubelerinden de başvuru yapabilirsiniz. Bunun için gelir belgeniz ve kimliğinizle şubelere uğramanız yeterli olacaktır. Yapı Kredi gerekli gördüğü takdirde sizlerden çeşitli ek belgeleri de talep edebilir. Aynı zamanda bankanın internet sitesinden kredi başvuru formunu doldurarak, banka mobil uygulaması kullanılarak ya da sms atarak yapılabilir.

Yüzde 0,5 kredi tahsis ücretiyle alabildiğiniz bu kredi için hayat sigortası da yaptırmanız gerekir. Hayat sigortası için ödemeniz gereken prim ücreti yaşınıza göre değişiklik göstereceği için bu konuda en net bilgiyi Yapı Kredi şubelerinden alabilirsiniz.

12 ay vadeli olarak 10 bin lira kredi aldığınızda bu kredi için 50 lira kredi tahsis ücreti ödemeniz gerekecek. Borcunuzu ödemek için Yapı Kredi Bankası’na her ay 924 lira ödemeniz gerekiyor. Bu şekilde toplamda 11 bin 142 liralık ödeme yaparak kredi borcunuzu silebilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.