Ana SayfaKariyerKPSS Ortaöğretim Sınav Saati Değişti!

KPSS Ortaöğretim Sınav Saati Değişti!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Kurumu tarafından 20 Kasım 2016 tarihinde yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavının saati değiştirildi. KPSS orta öğretim sınav saatinin 10:00 olarak değiştirilmesi ÖSYM tarafından Twitter hesabı üzerinden duyuruldu. Daha önceden 9:30 olarak açıklanan sınav saatinin 10:00 olacağı kesin olarak bildirildi. 2 yılda bir defa yapılan sınavın diğer adı ( çift yıl sınavı) olmaktadır. Öğrencilerin heyecanlı bekleyişleri devam ederken, ÖSYM tarafından yapılan sınav saati değişikliği yeni bilgiler arasına kaydedildi. 

KPSS Ortaöğretim Sınavı Hangi Tarihte Yapılacak?

KPSS Ortaöğretim sınavı için 9-24 Ağustos 2016 tarihlerinde ÖSYM bürosuna başvurarak kayıt yaptıran öğrencilerin, heyecanlı bekleyişleri 20 Kasım 2016 tarihinde yerini umutlu bir bekleyişe bırakacak. 2016 KPSS Önlisans düzeyinde sınava girecek olacak öğrenciler ise, 16 Ekim 2016 Pazar günü sınava girecekler. Ortaokul düzeyinde olan öğrenciler ise, 20 Kasım tarihinde sınava girmiş olacaklar. Adayların sınava girerken yanında bulundurması gereken belgeler vardır. Sınava girecek olan adayların sınava girecekleri yeri gösteren sınav giriş belgeleri, T.C Kimlik numaraları ve aday şifreleri olmaktadır. Bilgileri ÖSYM’ nin resmi internet adresinden temin edilecektir. Alınacak puana göre atanacak olan adayların heyecanlı bekleyişleri 20 Kasım tarihinde son bulacaktır. 

KPSS Ortaöğretim Sınav Süresi 

KPSS sınav süresi 2 saat olacaktır. Bu süre içinde toplam 120 soru cevaplanması gerekmektedir. Adaylara sorulacak olan sorular Genel Yetenek ve Genel Kültür testleri olarak uygulanacaktır. Sınava girecek olan adayların, ÖSYM tarafından resmi sitede yayınlanacak olan giriş yerlerini öğrenmeleri istenmektedir. Sınav tarihinden bir gün önce sınav yerlerinin görülmesi tavsiye edilmektedir.ÖSYM resmi adresinde belirlenmiş olan sınav giriş belgesinin çıktısının alınması gerekiyor. ÖSYM’den gelen resmi bilgiler doğrultusunda, sayfamızda sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.