Ana SayfaGündemAltına Endeksli Kripto Para: Gramg Token

Altına Endeksli Kripto Para: Gramg Token

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Tarih boyunca altın her zaman en güvenli yatırım aracı olarak görülmüştür. Zamanla bu yatırım şekli yeni teknolojik gelişmelerle bir araya getirilmiş ve altına endeksli kripto para elde edilmiştir. Altını saklama ve muhafaza etme gibi endişelerinizi ortadan kaldıran bu varlık oldukça avantajlıdır. Tüm alım satım işlemlerinin 7 gün 24 saat boyunca kesintisiz olarak yapılabilmesi projenin en beğenilen yanlarından biridir. 1 gram altın ne kadar diye baktığınızda Gramg token ile gram altın fiyatlarının birebir olarak ilerlediğini görebilirsiniz. Bu durum kripto para birimlerinin değer olarak gerçek bir karşılığının bulunmadığını düşünenleri yanıltır niteliktedir. Altın fiyatları ne kadar artarsa Gramg token değeri de o kadar artacaktır. Fiyat değişim sürecinde istediğiniz kadar gram altın satın al işlemi yapabilirsiniz. Satın aldığınız tüm varlıklar şirkete ait güvenlikli kasalar içinde ya da banka hesaplarında muhafaza edilir. Avalanche blok zincir üzerinde çalışan bu proje tamamen gram altın fiyatlarına bağlıdır. Kullanıcılar aldıkları varlıkları kripto para cüzdanlarında saklayabilirler.

Altına Endeksli Kripto Para Gramg Token Avantajları

Altına Endeksli Kripto Para Gramg Token Avantajları
Altına Endeksli Kripto Para Gramg Token Avantajları

Bitlo tarafından ortaya çıkarılmış olan Gramg token bir teminatlı stablecoin olarak ifade edilir. Yatırım yapmak isteyenler için iyi bir fırsat olan bu coin fiziki karşılığı bulunan sabit bir kripto para birimidir. Kullanıcıların alımları sonrasında her yeni bir Gramg için şirket kasalarına otomatik o miktar kadar gram altın ilave edilir. Eğer gram altın miktarında azalma olursa o miktarla aynı oranda Gramg token yakılır. Alınan her bir Gramg kullanıcılarına şeffaf bir ortam, kesintisiz ve her yerden işlem yapabilme, ticari faaliyetlerde ödeme yapma, hızlı ve ucuz transfer, cüzdandan cüzdana işlem ile kolay erişebilme gibi imkanlar sınar.

Altına Endeksli Kripto Para Gramg Token Nasıl Alınır?

Altına endeksli coin almak istediğinizde tüm işlemlerinizi en güvenilir kripto para borsalarından biri olan Bitlo üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Aldığınız dijital altın sayesinde kripto para piyasasındaki yüksek fiyat dalgalanmalarından etkilenmez hale gelirsiniz. Doğru zamanda alım ya da satım yapmak için platformdan fiyat değişimlerini anlık olarak takip edebilirsiniz. Fiziksel altın ile arasındaki 1’e 1 oran her zaman korunur. Eğer platformdan ilk defa işlem yapacaksanız ilk olarak Bitlo’ya kayıt olmalı ve hesap bilgilerinizi tamamlayarak hesabınıza nakit transfer etmelisiniz. Ardından 1 gram altın ne kadar diye bakıp istediğiniz miktarda Gramg token alabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.