Ana SayfaKredilerTEB Konut Kredisi Faizini 0,97’ye Çekti

TEB Konut Kredisi Faizini 0,97’ye Çekti

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye Ekonomi Bankası konut kredisi kullanmak isteyenler için müjde niteliğinde bir kampanya yayımladı.  Kira öder gibi ev almak isteyenler için bütün vade seçeneklerinde faiz oranı 0,97!

Banka tarafından duyurulan konut finansmanı kredisi kampanyası bünyesinde büyük avantajlar barındırmaktadır. Geniş vade seçenekleri ve sabit faiz oranı ile öne çıkan kampanyadan yararlanmak mümkün.

Bütün Vadelerde Oran 0,97!

Gayrimenkul alımları için kullanılabilecek kredi uyarınca belirlenen faiz oranı aylık sadece 0,97 olarak belirtildi. 12 aydan 120 aya kadar vade seçenekleriyle kullanılabilen kredi için bütün vade seçeneklerinde aynı faiz oranı uygulanmaktadır. Türkiye Ekonomi Bankası müşterilerden kredi tahsis ücreti olarak kullanılan kredi miktarının binde 5’ini tahsil etmektedir. Dosya masrafı tutarı diğer banka konut kredileri ile bu bağlamda paralellik göstermektedir.

Türkiye Ekonomi Bankası’ndan 60 ay vade seçeneği ile 100.000 Türk Lirası kredi kullanan müşteri aylık 0,97 oranından yararlanacaktır. Bu durumda bankaya geri ödeyeceği aylık taksit tutarı 2.210 Türk Lirası olarak gerçekleşecektir. Toplamda bankaya yaklaşık 133.000 Türk Lirası ödeyecek olan müşterinin beş yıl sonunda ödediği faiz miktarı 33.000 Türk Lirasıdır. 5 yıl vadede 100.000 Türk Lirası için müşteriye yıllık yüzde 13 oranında maliyet yansıyacaktır.

Konut finansmanı kullandırımı için müşteriye banka tarafından hayat sigortası yapılacaktır. Sigorta bedeli “Uzun Süreli Kredi Koruma Hayat Sigortası primi” olup poliçe kredi vadesi boyunca geçerli olacaktır ve bedeli ortalama 1.700 Türk Lirasıdır. Bununla birlikte poliçe primi müşterinin yaşı, kredi taksit tutarı, cinsiyeti, kredi vadesine göre değişiklik gösterebilmektedir.

Kredi kullanacak müşterilerden ortalama 510 Türk Lirası ekspertiz ücreti Türkiye Ekonomi Bankası tarafından tahsil edilecektir. Ayrıca ipotek tesis ücreti olarak 200 Türk Lirası ücret de müşteriye yansıtılacaktır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.