Ana SayfaGündem2. El Aracını Kefilsiz Krediyle Al

2. El Aracını Kefilsiz Krediyle Al

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Günümüz şartlarında artık otomobil lüks olmaktan çıkmış durumda. İhtiyaç haline gelen otomobiliniz için krediniz ABank’ta. Yeterli parası olmayanlar için taşıt kredisi finansmanı sağlayan Abank kefil de istemiyor.

“Herkesin bir arabası olsun diye…” sloganıyla yola çıkan banka, otomobil hayali kuranların isteklerini gerçekleştirmek adına geliştirdiği taşıt kredisi kampanyası ile müşterilerinin karşısına çıkıyor.

3 Aydan 48 Aya Kadar Vade Seçeneği

ABank taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşterilerinin 3 aydan 48 aya kadar istediği vadede kredi kullanmasına imkan tanımaktadır. Ayrıca banka tarafından taşıt kredisi kullanacak müşterilerinden kefil de istenmemektedir. Kredi kullanmak isteyen müşterinin alacağı otomobili belirlemesi yeterlidir. Taşıt kredisi kampanyası kapsamında alınacak aracın sıfır kilometre olma zorunluluğu da bulunmamaktadır. Müşteriler 2. El araç alımı için de kampanyadan faydalanma hakkına sahipler.

Kasko Mecburi, Kredi Tahsis Oranı Binde 5

Taşıt kredisi kullanacak müşterilerin satın alacakları araç ister sıfır kilometre olsun, ister 2. El olsun; banka tarafından kasko yapılması zorunlu tutulmuştur. Bir yıllık kasko bedeli ortalama 1.000 Türk Lirasıdır. Ayrıca kredi vadesi boyunca müşterilerin hayat sigortası yaptırma mecburiyetleri de vardır.

ABank’tan taşıt kredisi kullanarak araç alacak müşterilerden; kullandıkları kredi miktarının binde beşi oranında dosya masrafı tahsil edilmektedir. Başvuru esnasında; nüfus cüzdanı, adres teyit edici belge (ikametgah ilmühaberi, elektrik-su faturası vb..), gelir belgesi (Maaş Bordrosu, Kira Kontratı, vb..), proforma fatura (“0 km” taşıt için), noter onaylı alım-satım belgesi (2.El taşıtlar için) müşteriler tarafından bulundurulmalıdır.

Azami Miktar 50.000 Türk Lirası

Taşıt Kredisi Kampanyası kapsamında müşterilerin kullanabilecekleri azami miktar 50.000 Türk Lirasıdır. Sıfır kilometre araçlarda aylık yüzde 1,22 faiz uygulanmaktadır. İkinci el otomobil alımı için kredi kullanan müşterilerde ise aylık faiz oranı yüzde 1,39 seviyesinde gerçekleşmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.