Ana SayfaKredilerZiraat Bankası Arsa Kredisi

Ziraat Bankası Arsa Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ziraat Bankası’ndan Düşük Faizli Arsa Kredisi

Türkiye’nin üç kamu bankasından birisi olan Ziraat Bankası arsa alarak yatırım yapmak isteyenler için düşük faizli arsa kredisi kampanyası başlattı. Osmanlı döneminden günümüze kadar müşterilerine hizmet veren Ziraat Bankası esnek ve uzun vade seçenekleriyle arsa sahibi olmak isteyenlerin arsaya yatırım yapmak isteyen yatırımcıları bekliyor.

 Arsayı seçmek sizden, finansmanını sağlamak bizden sloganıyla arsa kredisi kampanyasını duyuran Ziraat Bankası 60 aya kadar vade imkânıyla ve 1.19 faiz oranıyla arsa almak isteyen ve yatırımını arsa üzerine yapmak isteyen müşterilerini bekliyor. Aynı zaman satın alacağınız arsanın ekspertiz değerinin %50’si kadar kredi çekme imkanı sunan Ziraat Bankası müşterilerini kolay bir şekilde arsa sahibi yapmayı planlıyor.

Arsa kredisini alabilmeniz için satın alacağınız arsanın belediye sınırları içeresinde ve imar izni olan bir arsa olması gerekiyor. Aynı zamanda Ziraat Bankası krediye konu olan arsayı ipotek tesis ediyor ve gerekli görürse ek teminatta istiyor. Bunun yanında çoğu bankanın da yaptığı gibi Ziraat Bankası da kredi vadesi boyunca hayat sigortası yapıyor.

Eğer 1.19 faiz oranından 60 ay vadeli 100000 TL arsa kredisi çekerseniz kredinizin maliyet yıllık 19.1752% olacaktır. Efektif faiz de denilen bu orana kredi tahsis ücreti, ekspertiz ücreti, ipotek tesis ücreti ve vergiler dahildir. Şunu da bilmeniz gerekir ki kredi yıllık maliyet oranını krediyi çekecek olan müşterinin yaşına, cinsiyetine kredi vadesine göre değişmektedir.

Ziraat Bankası Arsa Kredisi başvurusunu en yakın Ziraat şubesinden yapabilirsiniz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.