Ana SayfaKredilerTEB’den Ayakları Yerden Kesecek Araç Kredisi

TEB’den Ayakları Yerden Kesecek Araç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk Ekonomi Bankası’ndan(TEB) Taşıt Kredisi

Türkiye Ekonomi Bankası’ndan ayakları yerden kesen araç kredisi kampanyasıyla artık herkes kolayca otomobil sahibi olabilir. Esnek vade seçenekleri ve düşük faiz oranıyla TEB taşıt kredisini kullanarak sizde artık otomobil sahibi olabilirsiniz. En yakın TEB şubesine giderek başvuru yapabileceğiniz TEB taşıt kredisi kampanyasını kaçıramayın taksi parasında, toplu taşıma derdinden kurtulun.

TEB düşük faizli araç kredisi kampanyasıyla araç sahibi olmak isteyenlere 48 aya varan vade imkânıyla ve %70 kredilendirme oranıyla kesesini rahatlatıyor. TEB esnek vade seçenekli taşıt kredisini 1,35 faiz oranı üzerinden müşterilerinin onayına sunuyor. Aynı zamanda TEB kredi faizinin vadesi boyunca piyasadaki faiz oranlarındaki değişmeden etkilenmeyeceğini ve sabit kalacağının taahhüdünü de veriyor.

TEB araç kredisi kampanyasından 1,35 faiz oranından 24 ay vadeli 10000 TL kredi alarak yararlanırsanız kredinizin yıllık maliyet toplam oranı %19,96 olacaktır. Aylık ödeyeceğiniz tutarsa 506,23 TL olacaktır. Fakat TEB araç kredisi kampanyasından yararlanacak kişiye hayat sigortası yapmaktadır. Hayat sigortası primi kişinin yaşına, cinsiyetine ve kredinin vadesine göre değişmektedir.

TEB’in taşıt kredisinden yaralanabilmeniz için teminat olarak araç rehini vermeniz gerekir. Bunun dışında TEB kefil istememektedir. Aynı zamanda TEB taşıt kredisinde komisyon almazken kredinin binde beşi kadar dosya masrafı almaktadır.

TEB taşıt kredisinden yararlanabilmek için en yakın TEB şubesine yanınıza nüfus cüzdanı veya dengi bir belge, gelir belgesi, serbest meslek erbabıysanız veya şirket sahibiyseniz son 3 yıllık bilanço, vergi levhası ve ticaret sicil gazetesi ve alınacak aracın proforma faturasıyla gidebilrisiniz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.