Ana SayfaKredilerHalkbank’tan Düşük Faizli Kısa Vadeli Mini Kredi

Halkbank’tan Düşük Faizli Kısa Vadeli Mini Kredi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Halkbank’tan Mini Kredi Kampanyası

Halkbank mini kredi kampanyasıyla müşterilerinin ve müşterisi olmak isteyenlerin düşük miktarlı ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmayı planlıyor. Halkbank mini kredisiyle müşterilerine düşük faiz oranıyla ve kısa vade ile ihtiyaç kredisi kullanma imkanı tanıyor. Halkbank’ın kendisi küçük avantajları büyük sloganıyla duyurduğu düşük faizli ihtiyaç kredisi mini kredi kampanyasıyla küçük ihtiyaçlarınızı dert etmeden karşılayabilirsiniz.

 Küçük ve orta büyüklükteki esnaf ve sanayiciye, kolay ve ucuz kredi vermek amacıyla kurulmuş olan Halkbank, mini kredi kampanyasıyla küçük çaptaki ihtiyaçlarınız 10 ay vade imkânı sunarak bütçenize yük etmeden karşılayabilmenizi sağlıyor. Halkbank minik kredi imkânıyla 10 ayı vadenin yanında 10.000 TL’ye kadar kredi kullanabilme imkânı da tanıyor. Halkbank 10 ay vade seçenekli 10.000 TL’ye kadar kredi limiti olan mini kredi kampanyasına 1,20 faiz oranından işlem yapıyor.

Halkbank’tan 10 ay vadeli 5.000 TL miktarında 1,20 faiz oranından mini kredi çekerseniz kredinizin yıllık toplam maliyeti ya da efektif faiz oranı 20,1190% olur. Kredinizin kredi tahsis ücreti ise 26,25 TL olur. Tahsis ücretine %5 Banka Sigorta Muamele Vergisi dahildir. Yıllık toplam maliyet oranına ise vergiler, faiz oranı ve kredi tahsis ücreti dahildir. Halkbank mini kredisi için hayat sigortası istemektedir. Hayat sigortası primi de 10 ay vadeli 5.000 TL kredi kullanan 35 yaşındaki bir erkek için yıllık 25 TL’dir. Hayat sigorta primi kişinin cinsiyetine ve yaşına ve kredinin vadesine göre değişiklik göstermektedir.

Halkbank mini kredi kampanyasına en yakın Halkbank ’ası şubesinden başvurabilirsiniz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.