Ana SayfaGündemICBC Bank Yeni Arabam Kredisi

ICBC Bank Yeni Arabam Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yeni otomobil almak isteyenler işin “yeni arabam kredisi” ICBC Bank’ta. Banka hem ikinci el araçlar için hem de sıfır kilometre araçlar için kampanya kapsamında likidite desteği sağlamaktadır.

“Yeni Arabam Kredisi” kampanyası dahilinde finansman kullanmak isteyen müşterilerden kefil de talep edilmemektedir.

Sıfıra da İkinci Ele de Kredi İmkanı

Yeni arabam kredisi kampanyasında otomobiller için sıfır olma şartı aramayan banka; ikinci el otomobiller için de kredi desteği sağlamaktadır. Sıfır kilometre taşıt alımlarında, aracın değeri 50.000 Türk Lirasının üzerinde ise;  50.000 Türk Lirasına kadar olan kısmı için yüzde 70 finansman desteği banka tarafından sağlanmaktadır. 50.000 Türk Lirasının üzerindeki tutar için ise müşterinin alacağı aracın yüzde 50’sine kadar kredi kullanma olanağı vardır. İkinci el taşıt alımlarında ise kasko bedelinin yüzde 50’sine kadar olan kısmı için ICBC Bank tarafından kredi desteği sunulmaktadır. Kampanyadan yararlanarak ikinci el taşıt almak isteyen vatandaşlar aracın yarısını kendileri finanse etmek durumundadır. Kredi dahilinde faiz oranları aylık yüzde 1,30 düzeyinden başlamaktadır.

Yeni Arabam Kredisi Kapsamında Azami Vade 48 Ay!

ICBC Bank “Yeni Arabam Kredisi” kampanyası uyarınca azami vade süresini 48 ay olarak belirlemiştir.  Yeni arabam kredisi ile otomobil almak isteyen yahut taşıtını yenilemek isteyen müşteriler “erken ödeme” ve “ara ödeme” seçeneklerinden faydalanarak kredi geri ödemelerini yapma imkanına sahiptir.

Yeni arabam kredisi kullanımı için banka tarafından ekstra kefil istenmemekle birlikte alınan taşıtın üzerine rehin işlemi yapılmaktadır. ICBC Bank’ın “Yeni Arabam Kredisi” kampanyasından yararlanmak isteyen müşteriler için hayat sigortası ve alacakları otomobil için kasko yaptırmaları zaruridir.

ICBC Bank; krediden faydalanmak isteyen müşterilerinden binde beş oranında kredi tahsis ücreti tahsil etmektedir. Bankanın müşteri için zorunlu tuttuğu hayat sigortası poliçe primini, kasko poliçesi primini ve taşıt üzerine koyacağı rehin işlemi ücretini de müşteri ayrıca karşılamak durumundadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.