Ana SayfaKredilerHalkbank KKTC İhtiyaç Kredisi 60 Ay Vade İle Veriliyor!

Halkbank KKTC İhtiyaç Kredisi 60 Ay Vade İle Veriliyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Halkbank Kıbrıs İçin 60 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi Veriyor!

Ülkemiz sınırları içinde ikamet ederek ihtiyaç kredisi alan kişiler yasalar gereği en fazla 48 ay vade talep edebiliyorlar. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde ikamet eden kişiler ise Halkbank sayesinde aldıkları kredi için 60 aya kadar vade talep edebiliyorlar. Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyasına ait detayları öğrenmek için KKTC şubelerine uğrayabilirsiniz.

Kıbrıs’taki vatandaşlar için verilen ihtiyaç kredisi kampanyasının faiz oranları vadeye göre değişiyor. Bu kredi kampanyasından 48 aya kadar vade talep ederek faydalanan kişiler mevcut krediyi yüzde 1,20 kredi faiz oranıyla alabiliyorlar. Krediden 60 ay vadeli olarak faydalanan kişilerse yüzde 1,28 kredi faiz oranıyla ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar.

Halkbank’ın Kıbrıs’a özel ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen kişiler KKTC Halkbank şubelerine başvuru yapabilirler. Bu krediye başvuru esnasında gelir belgenizi ve kimliğinizi de yanınızda bulundurmanız gerekiyor. Halkbank gerekli görmesi halinde sizlerden ek belgeler de talep edebilir. Sizlerden istenen belgeleri eksiksiz olarak ibraz ettikten sonra kredi başvurusu yaparsanız kredi başvurunuz birkaç dakika içinde sonuçlanır.

Halkbank ihtiyaç kredisi için bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Kredi tahsis ücreti ve sigorta prim bedelleri peşin olarak ödenir. Eğer bu masrafları peşin olarak ödemezseniz size sunulan kredi üzerinden kesinti yapılır.

10 bin liralık bir ihtiyaç kredisi paketini 48 ay vadeli olarak alan kişiler bu kredi için her ay 277 lira ödeme yaparlar, toplamda yapılacak ödeme ise 13 bin 318 lira olacaktır. Aynı krediyi 60 ay vadeli olarak çeken kişiler ayda 242 lira ödeme yapmak üzere toplamda 14 bin 533 lira ödeme yaparlar.

48 ay vadeli olarak alınan 50 bin liranın aylık taksit miktarı 1387 liradır, size uygun hesaplama tablolarına erişebilmek için Halkbank internet sitesine göz atabilirsiniz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.