Ana SayfaKredilerBorçlarını Tek Bankada Toplamak İsteyenlere Şekerbank’tan 100 Bin Lira Borç Transferi Kredisi

Borçlarını Tek Bankada Toplamak İsteyenlere Şekerbank’tan 100 Bin Lira Borç Transferi Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Şekerbank’tan Avantajlı Borç Transferi Kredisi

Farklı bankalara olan borçlarınız sizleri yoruyorsa Şekerbank’ın borç transferi kredisi kampanyasından faydalanabilirsiniz. Şekerbank borç transferi kredisi 1000 lira ile 100 bin lira arasında veriliyor. Bu krediden faydalanan kişiler cazip kredi faiz oranlarıyla kredi almış oluyorlar. Aynı zamanda borçlarınızı tek bir bankada toplama şansınız olduğu için ödeme konusunda daha rahat oluyorsunuz.

Şekerbank borç transferi kredisi yapmak için yakınlardaki bir Şekerbank şubesine uğramanız yeterlidir. Şekerbank şubelerine kimlik belgesi, işyeri onaylı gelir belgesi, adresinizi belirten herhangi bir fatura ile gittiğinizde birkaç dakika içinde kredi başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Böylece kredi başvurunuz kısa sürede sonuçlanır, olumlu sonuçlanan başvurunun ardından paranızı hemen alabilirsiniz.

Şekerbank borç transferi kredisi için belirlenen vade seçeneklerine baktığımızda bu seçeneklerin 3 ay ile 48 ay arasında değiştiğini görüyoruz. Yani aldığınız kredi paketi için bankadan en az 3 ay, en fazla 48 ay vade talep edebiliyorsunuz. Kredi için belirlenen kredi faiz oranını incelediğimizde bu oranın tüm kredi paketleri için yüzde 1,44 olduğunu görüyoruz. Yani 100 bin liraya kadar talep ettiğiniz tüm kredi miktarları ve 48 aya kadar talep ettiğiniz tüm vade seçenekleri için kredi faiz oranı sabittir.

Şekerbank borç transferi kredisinden 100 bin lira olarak faydalanmak isteyen kişilerin bazı masrafları bankaya ödemeleri gerekir. Bu masraflardan ilki verilen kredi üzerinden binde 5 oranında alınan kredi tahsis ücretidir. Kredi tahsis ücreti 100 bin liralık kredi için 500 liradır. Krediyi alan kişinin ödemesi gereken sigorta prim miktarı da değişiklik gösterebilir.

48 ay vadeli, 100 bin lira olarak alınan Şekerbank borç transferi kredisi için bankaya her ay 3082 lira ödeme yapmak gerekir. Bu şekilde 4 yılın sonunda bankaya ödenecek toplam miktar 147 bin 954 olacaktır. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.