Ana SayfaGündemŞeker Bank Traktör Kredisi

Şeker Bank Traktör Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Şeker Bank’tan çiftçileri sevindiren bir kampanya daha geldi. Traktör kredisi kampanyası ile; Şeker Bank’tan finansman desteği alarak sıfır kilometre ya da ikinci el traktör almak mümkün. Banka kredi kampanyası dahilinde çiftçilere uzun vadeler ve ödeme seçenekleri sunmaktadır.

Şeker Bank’ın traktör kredisi kampanyası uyarınca çiftçiler için 84 aya kadar vade imkânı tanımaktadır. Söz konusu kredi için müşterilere uygulanacak faiz oranı aylık yüzde %1,29’dan başlamaktadır. Faiz oranı çekilen krediye ve tercih edilen vadeye göre farklılık göstermektedir.

Traktör İster Sıfır Olsun İster İkinci El; Yüzde 75’ine Kadar Kredi İmkanı!

Şeker Bank traktör kredisi kampanyası kapsamında çiftçilere tam 150.000 Türk Lirasına kadar likidite olanağı sunmaktadır. Çiftçiler traktör kredisinden faydalanarak sıfır araç alımı yapabileceği gibi, ikinci el traktör alımlarında da söz konusu desteği kullanılabileceklerdir. Müşteriler; alacakları kredinin geri ödemesini 84 ay vadeye kadar yapabilecektir. 7 yıllık vade ile kredi kullanabilen çiftçi hasat zamanlarına göre kredi taksitini ayarlayıp bankaya yılda bir kez geri ödeme yapma olanağına sahiptir.

Şeker Bank’tan 150.000 Türk Lirası traktör kredisi kullanan bir çiftçiye aylık yüzde 1,29 faiz oranı uygulanacaktır. 7 yıllık sürede geri ödeme yapacak çiftçinin yıllık olarak bankaya yatırması gereken taksit tutarı takribi 31.000 Türk Lirası seviyesindedir.

Şeker Bank traktör kredisi kampanyası özelinde müşteriye banka tarafından çekilen kredi tutarının binde beşi oranında dosya masrafı yansıtılmaktadır ki bu tutar 150.000 Türk Lirası kredi kullanımında müşterinin karşısına 750 Türk Lirası olarak çıkacaktır. Ayrıca Şeker Bank tarafından verilen traktör kredisi, müşterinin almak istediği traktör değerinin azami yüzde 75’ine kadar kullandırılabilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.