Ana SayfaKredilerAlbaraka Türk Katılım Bankası’ndan Esnafa Kurumsal Finansman Desteği

Albaraka Türk Katılım Bankası’ndan Esnafa Kurumsal Finansman Desteği

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından “Esnafa Kurumsal Finansman Desteği” kampanyası hazırlandı.  KOBİ’ler (küçük ve orta büyüklükteki işletmeler) ve küçük esnafa özel kampanya kapsamında bir çok seçenekte uygun kâr oranları ile uzun vadelerde finansman imkanı sunulmaktadır.

Albaraka Türk Katılım Bankası’ndan “Esnafa Kurumsal Finansman Desteği” kampanyası dahilinde avantajlı kâr oranlarından ve vade olanaklarından faydalanmak isteyen ticaret erbabının kefil bulmasına da gerek yok.

48 Aya Kadar Vade İmkânı Sunulan Kredide Tercihe Göre Ödeme Planı Yapılabilmekte

Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından hazırlanan kredi kampanyası uyarınca; likidite sıkıntısı yaşayan esnaf 200.000 Türk Lirasına kadar nakit elde etme olanağına sahiptir. Söz konusu kredi dahilinde alacağı krediyi 48 aya kadar vadelendirerek ödeyebilecek olan esnaf çeşitli ödeme kolaylıklarına da sahiptir. Esnaf kullandığı krediyi ödeme zorluğu yaşarsa ödemesiz dönemler belirleyebilmektedir. Ticaret erbabı kampanya dahilinde kendisine sunulan “3 ay ödemesiz dönem” ile kârının düştüğü zamanlarda taksit ödemesi yapmama hakkına sahiptir. Ayrıca aylık düzenli geliri olmayan esnaflarda 3 ayda bir ödemeli ve değişken taksitli ödeme planlarından birini tercih ederek kredi geri ödemelerini daha rahat koşullarda yapabilmektedirler.

Albaraka Türk Katılım Bankası’ndan “Esnafa Kurumsal Finansman Desteği” kredisi kullanarak finansal darboğazdan çıkmak isteyen ticari müşterilerin kefil getirme zorunluluğu bulunmamaktadır. Ancak bankanın işletme sermaye yapısını kredilendirmeye uygun bulmadığı durumlarda kefil isteme seçeneğini de masaya getirebileceği unutulmamalıdır. Bu durum ancak Albaraka Türk Katılım Bankası şubelerinde kredi başvurusu esnasında netliğe kavuşmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.