Ana SayfaGündemTam 20 Yıl Vadeli Konut Kredisi Garanti Bankası’nda

Tam 20 Yıl Vadeli Konut Kredisi Garanti Bankası’nda

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası duyurduğu konut kredisi kampanyası dahilinde bütün limitleri artırdı. Konut almak isteyenler Garanti Bankası’ndan 1 milyon Türk Lirasına kadar finansman desteği edinebilecekler. Banka tarafından önerilen vade seçenekleri ise tam 240 aya kadar uzamakta.

Garanti Bankası düzenlediği konut kredisi kampanyası ile müşterilerine aylık yüzde 0,90 faiz oranından başlayan seçenekler sunmaktadır. Bu faiz oranı kısa vadeler için geçerli olup, vade süresi uzadıkça faiz oranı da doğru orantılı olarak artış göstermektedir.

12- 240 Ay arası Vade Seçeneği!

Banka tarafından duyurulan kampanya kapsamında çekilebilecek maksimum konut kredisi miktarı tam 1 milyon Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Alınacak konutun ekspertiz değerinin yüzde 80’ine kadar kredi kullanılabilmektedir. 1 milyon Türk Lirası değerinde bir ev alınmak istendiğinde, bankadan alınabilecek likidite desteğinin üst sınırı 800 bin Türk Lirasıdır.

Söz konusu kampanya kapsamında Garanti Bankası’ndan 12- 24 ay bandında vade ile kredi kullanmak isteyenler için faiz oranı aylık yüzde 0,9’dur. 25- 60 ay aralığında kredi kullanılmak istenirse faiz oranı aylık yüzde 0,95 düzeyine çıkmaktadır. 61 aydan 119 aya kadar olan vade diliminde uygulanacak faiz oranı ise aylık yüzde 0,99 düzeyidir. Kampanyanın en uzun vade dilimi olan 120- 240 ay arası vade yelpazesi için banka tarafından aylık yüzde 1,14 faiz oranı belirlenmiştir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.