Ana SayfaKredilerKamu Çalışanlarına ve Kendisinden Maaş Alanlara QNB Finansbank’tan Özel İhtiyaç Kredisi

Kamu Çalışanlarına ve Kendisinden Maaş Alanlara QNB Finansbank’tan Özel İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kamu çalışanları ve maaşını QNB Finansbank’tan müşterilere özel ihtiyaç kredisi kampanyası QNB Finansbank’ta müşterileri bekliyor. Banka Kamu ve “Finansmaaş” Kredisi kampanyası ile kamu çalışanlarına büyük avantaj sağlıyor. QNB Finansbank farklı sektörlerde çalışan müşterilerine özel kredi kampanyaları yapmaya devam ediyor.

Kamu ve “Finansmaaş” Kredisi kampanyası ile kamuda çalışan ve maaşını QNB Finansbank’tan alan müşteriler uygun faiz ve vade imkanları ile kolay finansman sağlayabilmektedirler. Kampanya kapsamında ihtiyaç kredisi aylık yüzde 1,14’ten başlayan faizlerle müşterilere sunuluyor.

Faiz Oranı Aylık Yüzde 1,14!

Kampanya uyarınca tüketici kredisi almış olan müşteriler 48 aya varan vadelerle çeşitli ödeme seçeneklerine sahiptirler. Kampanya kapsamında aylık yüzde 1,14’ten başlayan faizlerle alınacak maksimum kredi miktarı 50 bin Türk Lirası’dır. Alınabilecek minimum kredi 1.000 Türk Lirası olmakla birlikte kredi üst limiti müşterinin kredi skoruna göre tayin edilmektedir. Kampanya dahilinde banka müşteriden çekilen kredi miktarına göre yüzde 0,5 oranında kredi tahsis ücreti talep etmekte; ayrıca kredi kullanan herkesin hayat sigortası yaptırması zorunlu tutulmaktadır.

Kampanya kapsamında, 10 bin Türk Lirası kredi alındığında aylık yüzde 1,14 faiz oranı ve 48 ayda ödeme seçeneğiyle birlikte, müşterinin aylık kredi geri ödeme taksiti 287 Türk Lirası’dır. Dosya masrafı 52,5 lira, sigorta prim ücreti ise ortalama 350 Türk Lirasıdır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.