Ana SayfaEkonomiŞok! Dev Ülkenin Ekonomi Bakanı Rüşvet Almaktan Göz Altına Alındı!

Şok! Dev Ülkenin Ekonomi Bakanı Rüşvet Almaktan Göz Altına Alındı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Rusya Ekonomi Bakanı Aleksey Ulyukayev’e rüşvet alırken suçüstü yapıldı. Tam 2 milyon dolar rüşvet almak üzere petrol şirketlerinin yetkilileri ile buluşan Bakan Aleksey Ulyukayev’e Rus polisi tarafından baskın yapıldı.

Rusya Ekonomi Bakanı Aleksey Ulyukayev, dev petrol şirketleri Rosneft ile Bashneft arasında gerçekleşecek yaklaşık 5 milyar dolar sermayeli ortaklığa izin vermesi karşılığında rüşvet anlaşması yaptı. Şirketlerle 2 milyon dolar karşılığında el sıkışan Rus Bakan Aleksey Ulyukayev, rüşvet parasını alırken polisler tarafından gözaltına alındı.

Ambargonun Kalkmasından Yana Olan Bakan, Vize Serbestisine ise Karşıydı!

Rusya ile ülkemiz arasında geçen sene yaşanan uçak düşürme krizinin ardından Rusya tarafından ürünlerimize ambargo konmuştu. Bu sene iki ülke arasındaki buzların erimesinin ardından söz konusu ambargolar peyderpey kaldırılmaya başlanmıştı.

Rus Bakan Aleksey Ulyukayev Eylül ayında Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekçi ile yaptığı görüşmede; Türkiye’de yetiştirilen bazı ürünlerin Rusya için vazgeçilmez olduğunu, zira bu ürünlerin kendi topraklarında eşi benzeri olmadığını vurgulamıştı. Rus Bakan portakalı da bu konuya örnek göstermişti.

Aynı toplantıda Rus Bakan yöneltilen bir soru üzerine; Türkiye ile vizelerin kaldırılması için ise erken olduğunu düşündüğünü belirtmişti. Buna gerekçe olarak ise özellikle Irak ve Suriye kaynaklı terör tehditlerinin üst düzeyde olduğu bir dönemden geçildiğinden ve bu terör unsurlarının Rus topraklarına sızmasından çekindiklerini belirtmişti.  

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.