Ana SayfaKredilerBurgan Bank Süper Net İhtiyaç Kredisi

Burgan Bank Süper Net İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Üllkemiz bankacılık sektörünün yeni aktörlerinden olan Burgan Bank, müşterilerini memnun edebilmek adına birbirinden farklı özelliklere sahip kredi ürünleri tanıtmaya devam ediyor. Banka tarafından müşterilerine sunulan son kredi ise “Süper Net İhtiyaç Kredisi”.

Burgan Bank “Süper Net İhtiyaç Kredisi” kampanyası ile müşterilerine tek faiz oranı uyguluyor. Banka bu krediden faydalanmak isteyen müşterilerine uygun ödeme koşulları ve taksit öteleme olanağı da tanıyor. Söz konusu kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin ellerini çabuk tutmaları gerekmektedir; zira kampanya 31 Aralık 2016 tarihinde sona ermektedir.

Burgan Bank bireysel bankacılık müşterilerine finansman sağlamaya devam ediyor. Süper Net İhtiyaç Kredisi kampanyası kapsamında aylık yüzde 1,41 faiz oranı uygulanmaktadır. Kampanya dahilinde tek faiz oranı olan aylık yüzde 1,41 uygulanmakta ve vade süresine göre değişmemektedir.

Kredi Tahsis Ücreti Binde 5, Azami Vade 48 Ay!

Kampanya uyarınca kredi kullanmak isteyen müşteriler kredi geri ödemelerini 48 aya kadar olan vadelerle ödeyebilmektedirler. Müşteri, Süper Net İhtiyaç Kredisi kampanyası kapsamında 20 bin Türk Lirası likidite kullandığında bankaya 48 ay boyunca aylık takribi 605 Türk Lirası taksit ödemesi yapacaktır.

Süper net ihtiyaç kredisi kampanyasına göre kullanılan kredinin binde 5’i oranında kredi tahsis ücreti banka tarafından talep edilmektedir. Dosya masrafı olarak da bilinen kredi tahsis ücreti bir örnek ile açıklanacak olursa; 20 bin Türk Lirası finansman sağlayan bir müşteri, 20.000 * 0,05 = 100 Türk Lirası kredi tahsis ücreti ödemesi gerekmektedir.

Burgan Bank Süper Net İhtiyaç Kredisi kampanyası uyarınca müşteriler hayat sigortası yaptırmak zorundadır. Hayat sigortası poliçe primi müşterinin yaşına bağlı olarak değişmekle birlikte her koşulda sigorta ücreti müşteri tarafından ödenmektedir. Kampanyaya katılım için son tarih 31 Aralık 2016 olması hasebiyle, kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerin ellerini çabuk tutmaları önem arz etmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.