Ana SayfaKredilerKuveyt Türk Katılım Bankası İş Yeri Finansmanı Kampanyası

Kuveyt Türk Katılım Bankası İş Yeri Finansmanı Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

“Kendi işimin patronu olmak istiyorum!” diyenler, “İş yeri açmak istiyorum, iş kurmak istiyorum!” diyenler, “Projemi hayata geçirmek için finansmana ihtiyacım var!” diyenler; Kuveyt Türk Katılım Bankası sizler için finansman desteği sağlıyor. İş yeri kurmak için gerekli olan nakdin yüzde 50’sine sahipseniz, kalan kısmını da Kuveyt Türk Katılım Bankası veriyor.

Kuveyt Türk Katılım Bankası “İş Yeri Finansmanı” kampanyası ile müşterilerine uygun kâr oranı ve uzun vade seçenekleri ile finansman sağlamaya devam ediyor. Müşteriler işyeri finansmanı kampanyasından yararlanarak aylık yüzde 1,30 kâr oranı ile likidite sağlayabilmektedirler. Sağlanılan finansman bankaya 60 aya varan vadelerle geri ödenebilmektedir.

Azami Vade Süresi 60 Ay!

Kuveyt Türk Katılım Bankası iş yeri finansmanı kampanyası dahilinde likidite sağlanabilmesi için, finansmana ihtiyacı olan müşterinin açacağı iş yeri için gereken nakdin minimum yüzde 50’si oranında peşinata sahip olmasını zorunlu tutmuştur. Yani iş yeri sahibi olabilmek için 100 bin Türk lirası gerekiyorsa, müşteri bu meblağın yarısı olan 50 bin Türk Lirası’na sahip olmak durumundadır. Bu durumda kalan 50 bin Türk Lirası banka tarafından finanse edilecektir. Ayrıca banka kampanya dahilinde finansman tahsis ücreti talep etmektedir. Dosya masrafı olarak da bilinen finansman tahsis ücreti, finansman miktarının yüzde 0,5’i (binde 5) oranında alınacaktır.

İş yeri finansmanı kampanyası dahilinde sağlanan likidite ve taksit miktarları bir örnekle açıklanacak olursa; iş yeri için 100 bin Türk Lirası finansman sağlamak isteyen bir müşteri aylık yüzde 1,30 kâr oranı ve 60 ay vadede geri ödeme sözü ile toplamda 154 bin 720 Türk Lirası civarında finansman geri ödemesi yapacaktır. Finansman geri ödeme aylık taksitleri 2 bin 578 Türk Lirası civarında olacaktır. Söz konusu meblağ için banka müşteriden 2 bin 887 Türk Lirası civarında finansman tahsis ücreti tahsil edecektir. Finansman tahsis ücreti müşteriden ayrıca alınacak olması sebebiyle, toplam finansman geri ödemesine dahil değildir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.