Ana SayfaKredilerİpoteğe Kredi Bank Pozitif’ten: Hem de Tam 500 Bin Türk Lirasına Kadar!

İpoteğe Kredi Bank Pozitif’ten: Hem de Tam 500 Bin Türk Lirasına Kadar!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ev, arsa, ofis, dükkan maliki olan vatandaşlara müjde. Yüksek meblağda paraya ihtiyacınız hasıl oldu; ancak malınızı satmak istemiyorsanız, söz konusu gayrimenkullerinizi ipotek ettirme karşılığında 500 bin Türk Lirası’na kadar kredi olanağı Bank Pozitif tarafından tanınmaktadır.

Kefil de talep edilmeyen ipotekli kredi kampanyası uyarınca, Bank Pozitif’in resmi internet sitesinde yer alan kredi başvuru formunu dolduran yahut bankanın şubesine giderek başvuru yapan bir müşteri, teminat gösterdiği gayrimenkulün ekspertiz değerine oranla kredi kullanma olanağına sahip olmaktadır.

Asgari Kullanılabilecek Kredi Tutarı 20 Bin Türk Lirası!

Bank pozitif, bu kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerine bir alt limit uygulamaktadır. Kampanya kapsamında kredi kullanarak likidite ihtiyacını gidermek isteyen müşteri, 20 bin Türk Lirasından düşük miktarlar için kredi başvurusu yapamamaktadır. Bununla birlikte Bank Pozitif, 100 bin Türk Lirası ekspertiz değerinin altındaki gayrimenkulleri de ipotek olarak kabul etmemektedir. Yani bankaya göstereceğiniz taşınmazın değeri minimum 100 bin Türk Lirası olması gerekmektedir.

Bank pozitif’e gayrimenkul teminatlı kredi kampanyası kapsamında kredi için başvuran bir müşteri, bankaya ipotek gösterdiği taşınmazın ekspertiz değerinin yüzde 75’ine kadar likidite edinme olanağına sahiptir. 500 bin Türk Lirası değerinde bir konut maliki olan müşteri; azami 375 bin Türk Lirasına kadar finansman elde edebilecektir. Kullanılan finansman Bank Pozitif’e 12 ay ile 36 ay aralığında geri ödenmek durumundadır. Gayrimenkul teminatlı kredi kampanyası kapsamında kredi faiz oranları bütün vadelerde ve kullanılacak bütün tutarlarda aylık yüzde 1,49 düzeyinde sabittir.

Bank Pozitif, gayrimenkul teminatlı kredi kampanyası uyarınca kullanılan kredi miktarının binde beşi oranında kredi tahsis ücreti, yani dosya masrafı talep etmektedir. Bu tutar 500 bin liralık kredide 2 bin 500 Türk Lirası olarak müşteriden tahsil edilmektedir. Ayrıca kredi dahilindeki sigorta poliçe prim ücretleri de müşteri tarafından ödenmek durumundadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.