Ana SayfaKredilerABank Konut Kredisi Faiz Oranlarını Yüzde 0,85’e İndirdi!

ABank Konut Kredisi Faiz Oranlarını Yüzde 0,85’e İndirdi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bankalar son dönemde birbiri ardına faiz indirimine giderken, Abank’ta yaptığı konut kredisi faiz indirimi ile bu duruma katıldı. Banka yaptığı indirim ile asgari faiz oranlarını aylık yüzde 0,85 düzeyine kadar çekti.

ABank, ev kredisi faiz oranlarında en kısa vade olan 24 aya kadar ki zaman dilim, için aylık yüzde 0,89 olan faiz oranını aylık yüzde 0,85 seviyesine kadar çekildiğini duyurdu. Daha uzun vadeler için de faiz indirimi gerçekleştiren ABank, kısa vadelere oranla uzun vadelerde faizleri nispeten üst seviyede tutmaya ise devam etti.

7 Yıl Vadeli Kredi Kullanımlarında Faiz Oranı 0,90!

ABank 24 aya kadar olan finansman kullanımları için yaptığı indirimleri daha uzun vadelerde de gerçekleştirdi. Bu sayede ev alımı gibi maliyetli bir işin altından kısa vadede kalkamayacak olan vatandaşlar daha uzun vadelerde de avantajlı faiz oranları ile likidite sağlama olanağına kavuştular. 36 aydan 84 aya kadar vade seçeneklerinde aylık yüzde 0,99 olan faiz oranı banka tarafından yapılan indirim ile aylık yüzde 0,90 noktasına çekildi. Abank konut kredisi kampanyasından yararlanarak ev sahibi olmak isteyen müşteriler, yıllık maliyet göz önünde bulundurulduğunda en avantajlı maliyet oranına 7 yıl vadeli kredi kullanımlarında ulaşmaktadırlar.

ABank konut kredisi kampanyası dahilinde daha uzun vadelerde kredi kullanmak isteyen müşterileri için 84 aydan 120 aya kadar da kredi fırsatı sunmaktadır. Söz konusu vade aralığı için 1,20 düzeyinde olan aylık faiz oranı, son indirimin akabinde aylık yüzde 1,05 düzeyine kadar gerilemiştir. Bu sayede borcunu 10 yıl vadelendirerek kredi kullanmak isteyen müşteriler daha cazip faiz oranlarından yararlanma olanağına kavuşmuşlardır.

Bütün vade seçeneklerinde banka tarafından kredi tahsis ücreti olarak kullanılan kredi meblağının binde beşi oranında ücret talep edildiği müşterilerce unutulmamalıdır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.