Ana SayfaKredilerQNB Finansbank Kredi Faizlerini İndirdi!

QNB Finansbank Kredi Faizlerini İndirdi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

QNB Finansbank faiz indirimleriyle avantajlı kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Birçok kredi faizini aylık yüzde 1,11’e düşüren QNB Finansbank, kışa girerken müşterinin artan nakit ihtiyaçları için uygun faiz oranları ile finansman desteği sağlıyor. QNB Finansbank aylık yüzde 1,15 faiz oranı ile likidite sağladığı ihtiyaç kredisi kampanyasında müşterilerine daha uygun faiz oranı ile finansman desteği sunmak üzere faiz oranını aylık yüzde 1,11’e indirdi.

İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşteriler faiz indirimlerinden faydalanmak için QNB Finansbank’a başvurabilmektelerdir. Banka borç transferi kredisi kampanyası dahilinde uygulamış olduğu aylık yüzde 1,15 olan faiz oranını da 1,11’e düşürdü.

Borç Transferi Kredisi’nde de Faiz İndirimi!

Çeşitli bankalarda kredileri olan müşteriler kredi ödemelerini tek elden yapmak istedikleri takdirde bankanın aylık faiz oranı yüzde 1,11’e düşürülen borç transferi kredi kampanyasından faydalanabilmektedirler. QNB Finansbank online kredi kampanyası ile acil nakit ihtiyacı doğan müşterilerine daha uygun koşullarda finansman sağlamaya devam ediyor.

Banka online kredi kampanyası dahilindeki aylık yüzde 1,14 olan faiz oranını yüzde 1,11’e kadar düşürerek avantajlarını artırıyor. QNB Finansbank kamuda çalışanlara özel kamu ve “finansmaaş” kredisi kampanyasındaki faiz oranlarında da indirime gitti. Kamu ve finansmaaş kampanyası dahilinde uygulanan ve aylık yüzde 1,14’ten başlayan faiz oranlarını aylık yüzde 1,11’e düşürerek kamuda çalışan veya maaşını finansmaaş ile alan müşterilerine daha uygun koşullarla finansman desteği sağlamaktadır.

QNB Finansbank kasım ayı sonunda sona erecek olan sonbahar kredisi kampanyası kapsamında müşterilerine azami vade ve limit sınırı düşük acil ihtiyaç kredisini aylık yüzde 1,15 faiz oranı ile vermekteydi. Faiz oranlarında indirime giden banka sonbahar kredisinde de faiz oranlarını düşürdü. Aylık yüzde 1,15 faiz oranı ile bankanın sağladığı kredi artık yüzde 1,11 faiz oranı ile müşterilerine sunulmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.