Ana SayfaKredilerCiti Bank Güncel Tüm Kredi Kampanyaları

Citi Bank Güncel Tüm Kredi Kampanyaları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Citi Bank müşterileri için birbirinden avantajlı kredi kampanyaları düzenlemiş durumda. Müşteriler, ihtiyaçlarına göre diledikleri kampanyayı seçerek likidite ihtiyaçlarını giderebilmekteler. Nakit akışını tekrar dengelemek isteyen müşteriler için hazırlanan kampanyalarda uygulanan faiz oranları da farklılık arz ediyor.

Vade dilimi ve faiz oranlarına göre seçim yapılabilecek kampanyaların şartlarının banka tarafından tek taraflı olarak istenildiği zaman şartlarının değiştirilebileceği de unutulmamalıdır.

Güncel Kampanyalar

Citibank; müşterilerine aylık yüzde 1.09 faiz oranı ile “30 Bin Türk Lirası’na Kadar” kredi kampanyası olanağı sunuyor. Kampanya kapsamında azami 60 aya kadar vade olanağı sunulmaktadır. Kredi kampanyasına “E” yazıp 2484 e SMS göndererek veya www.citi.com.tr’yi ziyaret ederek kolayca başvurulabilmektedir.

Citibank, aylık yüzde 1.15 faiz oranı ile “25 Bin Türk Lirası’na Kadar” kredi kampanyası fırsatı sunuyor. Söz konusu kampanyada banka tarafından belirlenmiş olan maksimum vade süresi 60 aydır. Gerek kısa mesaj ile, gerek bankanın internet sitesi üzerinden ve gerekse banka şubesine gidilerek krediye başvuru yapılabilmektedir.

Citibank, özel meslek sahipleri için aylık yüzde 1.15 faiz oranı ile 25 bin Türk Lirası’na kadar likidite olanağı sunuyor. Diğer kredi kampanyalarında olduğu gibi söz konusu kredide de maksimum vade 60 ay olarak tayin edilmiştir.

Citibank tüm kamu çalışanlarına özel, aylık yüzde 1.19 faiz oranı ile 20 bin Türk Lirası’na kadar finansman olanağı tanımaktadır. Vade süresi olarak ise yine azami 60 ay banka tarafından belirlenmiştir.

Küçük ihtiyaçlarının finansmanı için kredi kullanmak isteyen müşterilere banka tarafından düşük faiz oranlı ve düşük meblağlı bir kredi kampanyası tasarlanmıştır. Citibank, söz konusu kampanya kapsamında aylık yüzde 0,95 faiz oranı ile maksimum 2 bin Türk Lirası bireysel ihtiyaç kredisi fırsatı sunmaktadır. Bu kredide en uzun vade süresi ise 12 ay olarak tayin edilmiştir.        

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.