Ana SayfaKredilerZiraat Bankası Arıcılık Kredisi

Ziraat Bankası Arıcılık Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ziraat Bankası arıcılık sektörüne yönelen ya da mevcut işletmesini büyütmek isteyen arıcılara “Arıcılık Kredisi” sağlamaktadır. Arıcılık Kayıt Sistemi’ne kayıtlı olmak şartıyla, minimum 50 adet arılı kovan ile üretim yapan yahut mevcut arılı kovan sayısını 50 ya da daha üst sayılara çıkarmak isteyen üreticiler, söz konusu krediden yararlanabilmektelerdir.

Banka arıcılık kredisi kapsamında üreticilere yatırım ve işletme kredileri sunmaktadır. Söz konusu kredi kapsamında verilen yatırım kredileri arasında; arılı kovan alımı, elektrikli çit sistemi, polen kapanlı arı kovanı alımı bulunmaktadır. Ayrıca 200 ve üzeri sayılarda arılı kovana sahip olan gezginci üreticiler için, jeneratör, arıcı barakası, güneş enerjisi sistemi gibi ihtiyaçlar için kredi temin edilebilmektedir. Banka söz konusu kredi kapsamında, Bombus arısı üretimi gerçekleştiren arıcılar için bina yapım ve tadilatı, raf sistemleri gibi giderlere yönelik finansman sağlamaktadır.

Bombus Arısına Özel Kredi

Ziraat Bankası minimum 100 arılı kovana sahip ve ana arı üretmek isteyen arıcılar için de finansman sağlamaktadır. Söz konusu arıcılara, ana arı üretimi için gerekli olan jeneratör, güneş enerjisi sistemi, minimum 1.000 adet çiftleştirme kovanı ve arıcı karavanı temin edilebilmesi için gerekli olan kredi banka tarafından finanse edilmektedir.

Banka işletmenin diğer yatırım giderleri içinde likidite sağlayabilmektedir. Ziraat Bankası’nın arıcılık kredisi kapsamında sağladığı işletim kredileri ile, arıcılık malzemeleri, temel petek, kek, şeker, ruhsatlı ilaç alımı gibi giderler için finansman sağlanmaktadır. Söz konusu kredi ile gezginci arıcılara özel nakliye giderleri (işçilik dahil olmak üzere) için likidite sağlanmaktadır. Ana arı işletmelerine yönelik olarak, temel petek, şeker ve kek alımı ayrıca ana arı üretim malzemeleri için banka tarafından finansman sağlanılmaktadır.

Bombus arısı üretimine yönelik şeker, polen, ambalaj malzemesi, plastik kap gibi ürünlerin alınması için gerekli olan finansman da kredi kapsamında banka tarafından finanse edilmektedir. Ziraat Bankası söz konusu kredi kapsamında diğer işletme giderleri için de finansman sağlayabilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.