Ana SayfaEkonomiYılbaşı Çekilişi Biletleri Yarın Satışa Çıkıyor: 60 Milyon Liraya Neler Alınır? Tek...

Yılbaşı Çekilişi Biletleri Yarın Satışa Çıkıyor: 60 Milyon Liraya Neler Alınır? Tek Tıkla Haberimizde!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Her sene yılbaşı yaklaştığında Milli Piyango’nun yılbaşı çekilişi heyecanı zenginlik hayali kuranları sarıyor. Büyük ikramiyeyi geçtiğimiz yıl 55 Milyon Türk Lirası, 2014 ile 2015 yılında 50 milyon Türk Lirası ve 2012 yılında 45 Milyon Türk Lirası olarak belirleyen Milli Piyango’nun bu sene belirlediği büyük ikramiye tam 60 milyon Türk Lirası.

Tam, yarım ve çeyrek biletlerin satıldığı Milli Piyango çekilişlerinde; piyangonun tam bilete isabet etmesi durumunda şanslı 1 kişi 60 milyon Türk Lirası’nın sahibi olacak. Biletler yarın satışa çıkıyor, peki 60 milyon Türk Lirası’na neler alınabilir?

20 Ferrari mi? Bin Otomobil mi?

Yılbaşı büyük ikramiyesi olan 60 milyon Türk Lirası karşılığında tanesi 3 milyon Türk Lirası olan tam 20 Ferrari otomobil alınabilmektedir. Araç filosu kurmak isteyenler için 60 bin Türk Lirası’ndan tam bin adet sıfır kilometre otomobil almak da seçenekler arasında.

Apple’ın yeni piyasaya çıkardığı Iphone 7 marka telefonlardan 17 bin adet satın almak da mümkün. Bahse konu para ile 460 kilogram altın alarak büyük bir kuyumcu dükkanı da açılabilmekte. Tanesi 7 bin Türk Lirası’ndan 10 bin adet tek taş alarak mücevherat dükkanı da açılabilir.

Boğazda Yalı mı? 200 Daire mi?

60 milyon Türk Lirası ile hayallerinizi süsleyen boğazdaki yalıya sahip olmanız mümkün. Boğazda yalı sahibi olmak istemeyenler için farklı gayrimenkul seçenekleri de mevcut. Tanesi 300 bin Türk Lirası’ndan ortalama 200 daire satın alarak emlak kralı da olunabilir. Yahut 10 adet lüks villa satın alınarak kiraya verilebilir.

Gayrimenkul ile ilgilenmeyenler 60 milyon lirayı vadeli hesapta değerlendirebilirler. 60 milyon Türk Lirası’nın aylık 500 bin Türk Lirası civarında faiz getirisi olacaktır.

Gençlerin evlenmesinde yardımcı olmak istiyorum diyenler; 60 milyon lirayla düğün masrafları ile birlikte eşyalarını da hediye edecekleri binden fazla çiftin düğününü yapabilecektir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.