Ana SayfaKredilerVakıf Katılım Bankası İşyeri Finansmanı Kâr Oranları 1,28’den Başlıyor!

Vakıf Katılım Bankası İşyeri Finansmanı Kâr Oranları 1,28’den Başlıyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıf Katılım Bankası birçok alanda olduğu gibi işyeri açmak ya da iş büyütmek isteyenlere de gayrimenkul alımı için finansal destek sağlıyor. Banka İşyeri Finansmanı ile dükkan, büro, depo, mağaza gibi gayrimenkul alımları için yüzde 100 destek veriyor. İşyeri açmak isteyen yahut hali hazırdaki işini büyütmek isteyen müşteriler söz konusu finansman kapsamında likidite sağlayabilmekte ve finansman geri ödemesini uygun vadelerle yapabilmektelerdir.

Banka İşyeri Finansmanı dahilinde sağlanan finansman geri ödemelerinde 60 aya kadar olan vade seçenekleri sunmaktadır. Söz konusu finansman dahilinde sağlanılan meblağa uygulanacak olan kâr oranı; finansman geri ödemesi yapılacak olan vadeye göre farklılık arz etmektedir. Avantajlı kâr oranları uygulanan işyeri finansmanında müşteri maddi sıkıntı yaşamadan geri ödemelerini yapabilmektedir.

Azami Vade 60 Ay!

Vakıf Katılım Bankası’nın sağladığı İşyeri Finansmanı kapsamında kullanılan likidite geri ödemesi 24 aya kadar olan vadelerle yapılacak ise uygulanacak olan kâr oranı aylık yüzde 1,28’dir. Finansman geri ödemesi 25 ile 36 ay arasında ise aylık yüzde 1,30 kâr oranı uygulayacaktır. İşyeri Finansmanı kapsamında edinilen meblağ 37 ay ile 48 ay arasındaki bir vadede geri ödenecek ise uygulanacak olan kâr oranı aylık yüzde 1,32 olup 49 ila 60 ay arasındaki bir vadede finansman geri ödemesi yapılacaksa müşteriye aylık yüzde 1,34 kâr oranı yansıtılacaktır.

Vakıf Katılım Bankası İşyeri Finansmanı kullanan müşterilerinden finansman tahsis ücreti tahsil etmektedir. Finansman tahsis ücreti sağlanılan likiditenin yüzde 2,25’i kadardır. Ayrıca İşyeri Finansmanı kullanan müşteriden ekspertiz ücreti ve ipotek tesis ücreti talep etmektedir.

Ekspertiz ücreti 100 bin Türk Lirası olarak kullanılan bir finansman için 500 Türk Lirası civarında olup, lokasyona bağlı olarak değişebilmektedir. Yine kullanılan 100 bin Türk Lirası finansman için takribi 150 Türk Lirası kadar ipotek tesis ücreti banka tarafından müşteriden tahsil edilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.