Ana SayfaKredilerYapı Kredi Mobil ve İnternetten Kredi Olanağı!

Yapı Kredi Mobil ve İnternetten Kredi Olanağı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi Bankası her ihtiyacınıza anında kredi fırsatı sunuyor. Bankanın müşterilerine sunduğu bu hizmet sayesinde hafta sonunda dahi internetten ya da mobilden anında kredi kullanılabilmektedir. Yapı Kredi şubelerine gitmeden krediniz anında hesabınıza yatmaktadır.

Yapı Kredi Bankası’nın Mobil ve İnternetten Kredisi ile minimum bin Türk Lirası maksimum 10 bin Türk Lirası finansman sağlanabilmektedir. Kredi kapsamında finansman sağlamak isteyen ve Yapı Kredi müşterisi olanlara 75 bin Türk Lirası’na kadar ön onaylı tüketici kredisi limiti sunulabilmektedir. Müşterinin ön onaylı limiti olması dahilinde limiti kadar finansman sağlayabilmektedir.

Azami Vade 48 Ay!

Yapı Kredi Mobil ve İnternetten Kredi kapsamında internetten başvuru yapılmasının ardından değerlendirme sonucu müşterinin telefonuna SMS ile gönderilmektedir. Söz konusu kampanya dahilinde azami vade 48 aydır. Kampanya koşullarına göre kullanılan kredi için kredi tahsis ücreti tahsil edilmektedir. Mobil ve İnternetten Kredi ile sağlanan finansmana uygulanan aylık faiz oranı farklılık göstermektedir.

Yapı Kredi Mobil ve İnternetten Kredi olanağı bir örnek ile anlatılacak olursa; mobil ve internetten kredi ile 24 ay vadede ödeme koşuluyla 5 bin Türk Lirası kredi kullanan bir müşteriye aylık yüzde 1,35 faiz oranı uygulanacaktır. Bu meblağda bir kredi kullanımında vade boyunca aylık bankaya geri ödenecek taksit tutarı 253,11 Türk Lirası civarında olup, kredinin müşteriye yıllık efektif faiz oranı sigorta hariç olmak üzere yüzde 21,9228 olacaktır.

Kampanya dahilinde 36 ay vade ile 25 bin Türk Lirası finansman sağlayan bir müşteriye aylık yüzde 1,25 faiz oranı uygulanacaktır. Bu durumda müşterinin aylık ödeyeceği taksit tutarı 904 Türk Lirası civarında olacaktır. Kredinin müşteriye yıllık efektif faiz oranı yüzde 20,01 düzeyinde yansıyacaktır. Belirtilen faiz oranları örnek olup, banka müşteri özelinde farklı faiz oranı uygulayabilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.