Ana SayfaGündemYapı Kredi Bankası’ndan "Kelepir Mortgage Kredisi" Kampanyası!

Yapı Kredi Bankası’ndan “Kelepir Mortgage Kredisi” Kampanyası!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi ev sahibi olmak isteyen müşterilerine “Kelepir Mortgage Kredisi” ile finansman sağlamaktadır. Uzun vade süresi ve uygun faiz oranları ile Yapı Kredi müşterilerini kolayca ev sahibi yapıyor. Banka Kelepir Mortgage kampanyası kapsamında müşterilerine 120 aya varan vade seçenekleri sunmaktadır.

Kampanya dahilinde uygulanan faiz oranı her vadede aynı olmak üzere aylık yüzde 0,90’dır. Aylık yüzde 0,90 faiz oranından yararlanmak için müşterilerin bankanın herhangi bir opsiyonel ürünü ile birlikte “Çınar Paketi” almaları durumunda geçerlidir. Buna ek olarak müşteri kredi geri ödemesini eşit taksitli olarak yapması durumunda söz konusu faiz oranından faydalanabilecektir.

Vadeye Göre Değişen Aylık Taksitler

Bankanın Kelepir Mortgage Kredisi kampanyası dahilinde 100 bin Türk Lirası finansman sağlayan bir müşteri aylık yüzde 0,90 faiz oranından yararlanarak 60 ayda kredi ödemelerini tamamlamak istiyorsa aylık ödeyeceği taksit miktarı takribi 2 bin 165 Türk Lirası olacaktır. Müşteri söz konusu kredi için toplamda bin 313 Türk Lirası civarında masraf ödeyecek olup, kredinin müşteriye yıllık maliyet oranı yüzde 11,9893 olacaktır.

Kampanya koşullarından faydalanarak 100 bin Türk Lirası krediyi 120 ay vadede geri ödeme şartı ile kullanan müşteri aylık bin 367 Türk Lirası civarında kredi taksiti ödeyecektir. Müşteri aylık yüzde 0,90 faiz oranı ile kullandığı kredi için toplam bin 313 civarında masraf ödeyecektir. 120 ay vadede ödenecek olan kredinin yıllık toplam maliyet oranı yüzde 11,7063 olacaktır.

Yapı Kredi kelepir konut kredisi kapsamında sağlanılan finansman tutarının yüzde 0,5’i oranında kredi tahsis ücreti tahsil etmektedir. Bankanın söz konusu konut kredisinde BSMV muafiyeti bulunmaktadır. Ayrıca kelepir mortgage kredisi müşteri ekspertiz ücreti ve ipotek tesis bedeli ödemek durumundadır. Ekspertiz ücreti konutun metrekaresine ve lokasyonuna bağlı olarak farklılık arz etmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.