Ana SayfaGündemGaranti Bankası’ndan 240 Aya Kadar "Sabit Faizli Konut Kredisi"

Garanti Bankası’ndan 240 Aya Kadar “Sabit Faizli Konut Kredisi”

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası sunduğu kredi imkanlarıyla müşterilerine finansal destek sağlamaya devam ediyor. Ev sahibi olmak isteyen ve aylık sabit taksitlerle kredi geri ödemesini yapmak isteyen müşterilere özel “Sabit Faizli Konut Kredisi” Garanti Bankası’ndan.

Banka konut kredisi kapsamında aylık sabit yüzde 1,19 faiz oranı uygulamaktadır. Aylık yüzde 1,19 faiz oranı ile kullanan kredi, 240 aya kadar olan vadelerle ödenebilmektedir. 240 ay vade ile müşteriler kredi geri ödemelerini sıkışmadan rahat rahat yapabilmektelerdir.

Alınacak Konutun Ekspertiz Değerinin Yüzde 80’ine Kadar Finansman Edinilebilmekte!

Söz konusu konut kredisi dahilinde banka satın alınacak ilan evin ekspertiz değerinin yüzde 80’ine kadar finansman sağlayabilmektedir. Kredi koşullarına göre kefil aranmamakla birlikte banka gerekli gördüğü taktirde kefil talep edebilmektedir. Garanti Bankası’nın sabit faizli konut kredisi dahilinde finansman Türk Lirası cinsinden sağlanabilmektedir. Söz konusu kredi gerçek kişiler tarafından mesken alımları için kullanılabilmektedir.

Sabit faizli konut kredisi kapsamında erken ödeme yapıldığı durumda banka erken ödenen ana para miktarının yüzde 2’si kadar erken ödeme ücreti talep etmektedir. Bahse konu konut kredisi dahilinde müşteri; 80 bin Türk Lirası finansman sağlamak istediği takdirde aylık yüzde 1,19 faiz oranından yararlanacaktır. 120 ay vadede kredi geri ödemesini tamamlamak isteyen müşteri bin 255,64 Türk Lirası kredi taksiti ödeyecektir. Müşteri kullandığı 80 bin Türk Lirası için bin 310 Türk Lirası masraf ödeyecek olup, kredinin toplam yıllık maliyeti yüzde 15,74 olacaktır.

Müşterinin söz konusu konut kredisi dahilinde kullandığı 80 bin Türk Lirası’nı 60 ay vadede tamamlayacağı varsayıldığında ise müşteri aylık bin 873,09 Türk Lirası civarında taksitlerle kredi geri ödemesini yapacaktır. Bu durumda kredinin yıllık toplam maliyet oranı yüzde 16,10 olacaktır. Aylık yüzde 1,19 faiz oranı bahse konu kredi kapsamında vadeye göre değişkenlik göstermemektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.