Ana SayfaGündemYapı Kredi Bankası’ndan Ticari Taşıt Kredisi

Yapı Kredi Bankası’ndan Ticari Taşıt Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi ticari taşıt almak isteyen müşterilerine finansman imkanı sağlıyor. Avantajlı koşullarla hem 0 km hem 2. el taşıt alımlarınızı Yapı Kredi’den finanse edebilirsiniz. Yapı kredi birçok alanda finansman sağladığı gibi ticari taşıt alımlarında da likidite imkanı sunmaktadır.

Banka ticari taşıt alımları için sağlanan kredi kapsamında 0 km ve 2. el taşıtlar için farklı faiz oranları uygulamaktadır. Yapı Kredi bahse konu kredi uyarınca finansman geri ödemelerini 1 ile 48 aya arasında müşterinin isteğine binaen vadelendirmektedir.

Aylık Yüzde 1,27’den Başlayan Faiz Oranları!

Faiz oranı vade süresine göre farklılık göstermemekle birlikte 0 km taşıtlar için aylık yüzde 1,27; 2. el ticari araçlar için ise aylık yüzde 1,29’dur. Yapı Kredi’nin ticari taşıt kredisi dahilinde 0 km bir ticari araç için 20 bin Türk Lirası finansman sağlayan bir müşteri, aylık yüzde 1,27 faiz oranından yararlanacaktır. Kullanılan bu meblağın 36 ay vadede ödenmek istenmesi durumunda müşteri 703 Türk Liralık taksitlerle kredi geri ödemesini yapacaktır. Kullanılan kredinin aylık toplam maliyet oranı yüzde 1,6593 olurken, yıllık toplam maliyet oranı ise yüzde 19,9120 olacaktır.

Ticari taşıt kredisi dahilinde 20 bin Türk Lirası kredi kullanarak 2. el bir araç satın almak isteyen bir müşteri, aylık yüzde 1,29 faiz oranından yararlanabilecektir. Sağlanan finansman geri ödemesi 36 ay vadede tamamlanacak ise müşteri ödemelerini 706 liralık taksitlerle yapacaktır. Bu durumda kredinin aylık toplam maliyet oranı yüzde 1,6845 olup yıllık toplam maliyet oranı ise yüzde 20,2140 olacaktır. Yapı Kredi ticari taşıt kredisi kapsamında kasko yaptırmayı zorunlu tutmuştur. Ayrıca söz konusu kredi dahilinde kredi tahsis ücreti talep etmektedir.

Satın alınmak istenen aracın Yapı Kredi’nin anlaşmalı olduğu bayilerden alınması durumunda, banka geçerli olan faiz oranları üzerinden indirim yapmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.