Ana SayfaEkonomiÖğretmene Kredi Veren Bankalar

Öğretmene Kredi Veren Bankalar

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Hangi Bankalar Öğretmene Özel Kredi Veriyor?

Öğretmenlik mesleği çoğu düşünür ve entelektüelin de belirttiği üzere kutsal bir meslektir. Görevlerinin hakkını vererek yapabilen öğretmenler işini güzel yapan bankalar tarafından yok sayılmamıştır ve bazı bankalar öğretmelere özel kredi kampanyaları başlatmıştır. Öğretmenlik yapanlar söz konusu bankalara giderek özel kredi faiz ve vade oranlarından yararlanarak kredi kullanabilirler.

Kredilendirme şartlarına bakıldığı zaman zaten çoğu öğretmenin sabit ve düzenli geliri olduğu için kredi kullanmalarında bir engel yoktur. Kredi notu iyi olan ve banka sicili bozuk olmayan öğretmenler sabit gelirleri olduğu için kolaylıkla kredi kullanabilirler. Fakat bu durum öğretmenlere özel kredi kampanyalarının gereksiz olduğu anlamına gelmez. Çünkü bankalar öğretmenlere özel kampanyalarda özel faiz oranları belirlerler.

Çoğu banka müşteri kazanma yarışında başarılı olabilmek için öğretmenlere özel kredi kampanyaları düzenliyor. Dolayısıyla öğretmene kredi veren bankalar fazladır. Fakat yazımızda tüm bankalardan bahsetme ihtimalimiz olmadığı için sadece TEB, Garanti Bankası ve Akbank’ın öğretmelere özel düşük faizli kredi kampanyalarından bahsedeceğiz.

Öğretmenlere Kredi Veren Bankalar

TEB öğretmelere özel kredi veren bankalar arasında yer alıyor. TEB öğretmelere özel kredi kampanyası ile 36 ay vade ve düşük faiz oranı ile öğretmenlere kredi veriyor. Ayrıntılı bilgi için TEB şubelerine başvurulabilir.

Garanti Bankası öğretmenlere özel faiz ve vade oranı ile kredi veren bankalar arasında yer alıyor. Kredinin detaylı bilgileri için Garanti Bankası şubelerine başvurulabilir.

Akbank öğretmenlere özel kredi kampanyası başlatan bankalar arasında yer alıyor. Akbank öğretmenlere özel kredi kampanyası ile uygun faiz oranı ve vade seçenekleri ile öğretmene kredi veriyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.