Ana SayfaEkonomiZiraat “Dünyanın En Değerli 500 Banka Markası” Sıralamasında

Ziraat “Dünyanın En Değerli 500 Banka Markası” Sıralamasında

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bağımsız bir marka değerlendirme ve stratejik danışmanlık firması olarak çalışmalarını yürüten Brand Finance hazırladığı raporu yayımladı. Buna göre 2017’de “Dünyanın En Değerli 500 Banka Markası” arasına Ziraat Bankası girdi.

Brand Finance tarafından yapılan araştırma ve incelemeler neticesinde Ziraat Bankası’nın 23 sıralık bir sıçrama yaptığı belirtildi. Ziraat Bankası, böylelikle Türkiye’nin marka değeri en hızlı yükselen bankası olarak kaydedildi.

Dünyanın En Değerli 500 Banka Markası arasına girmeyi başaran bankanın, marka değerinin yüzde 39’luk oranda artış gösterdiği belirtildi. Ziraat Bankası marka değerinin bir milyar 312 milyar dolar arttırdığı ifade edildi. Ziraat Bankası’nın marka değeri bir önceki yıl 944 milyon dolardı.

Türkiye’de faaliyet gösteren bankalar arasında en iyi gelişimi sergileyen Ziraat Bankası, marka değerini diğer bankalara kıyasla en fazla yükselten banka olmayı başardı. Bunun yanı sıra, dünya bankaları bazında da 23 basamaklık yükselişi sadece Ziraat Bankası gerçekleştirebildi.

Dünyanın En Değerli 500 Banka Markası sıralamasında hatırı sayılır bir sıçrama kaydeden bankanın bu başarısının arkasında, özellikle geçen yıllar içerisinde başlattığı ve başarı ile sonuçlanan çalışmalar yer alıyor.

Dünyanın En Değerli 500 Banka Markası olmanın yanında Türkiye Lovemark’ları tarafından yapılan araştırma neticesinde de banka ülkenin en sevilen bankası olarak tespit edilmişti.

Gelişim ve ilerleme faaliyetlerine yaklaşık 5 yıldır hız veren Ziraat Bankası, hem ülkede hem de dünyada bir çok araştırmada rakiplerini açık ara farkla geride bıraktı. Bu da bankanın takip ettiği gelişim ve ilerleme programının başarılı bir çizgide olduğunu yeniden kanıtladı. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.