Ana SayfaEkonomiTürkiye’nin Yükselen Değeri Balıkesir

Türkiye’nin Yükselen Değeri Balıkesir

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yurtiçinde ve yurtdışında hizmetlerini sürdüren Balıkesirliler Derneği on beş dernek başkanı ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı bir araya geldi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un ev sahipliğini yaptığı toplantıda, Balıkesir Karesi Belediyesi Başkanı, BESOB Başkanı ve çok sayıda yetkili bulundu.

Balıkesir Belediyesi olarak kentte devam eden çalışmaları katılımcılarla paylaşan Edip Uğur, yeni projelerinde sinyalini verdi. Balıkesir’in misyon ve vizyonu hakkında açıklamalar yapan Büyükşehir Belediye Başkanı, dernek başkanlarını da tek tek dinleyerek taleplerini kaydetti.

Yurt içinde ve yurt dışında Balıkesirliler olarak yaptıkları gerek kültürel gerek ekonomik faaliyetler ile ilgili bilgi aktaran Balıkesirliler Derneği başkanları, kentlerini en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını ifade etti.

Balıkesirliler Derneği tanışma ve kaynaşma toplantısındaki konuşmasında Başkan Uğur, Balıkesir ilçelerinden Bandırma’nın hem sanayide hem de taşımacılıkta merkez haline geleceğini söyledi. Bandırma İlçesinin kente değer kattığını belirten Başkan Uğur, Balıkesir’imizi cazibe merkezi yapacaklarının altını çizdi. Balıkesir’in gerek konumuyla gerek üretim kalemleriyle Türkiye ekonomisinde yerinin büyük olduğunu açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı, Bandırma İlçesinde “tasarım park projesi” müjdesini de verdi.

Edip Uğur “ Bandırma vizyonuyla, sanayisiyle, üretimiyle ve lojistik imkanlarıyla tüm şartlara sahip bir ilçemiz. Bu nedenle ilerleyen dönemde Bandırma bir üs konumuna gelecek. Bunun için bizler Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden geleni yapacağız” dedi. Bandırma Limanının Balıkesir’in dünyaya açılacak kapısı olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Uğur, hedeflerine en kısa sürede ulaşacaklarını da belirtti. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.