Ana SayfaKredilerGaranti Bankası Anında 5000 TL Kredi!

Garanti Bankası Anında 5000 TL Kredi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası Dijital Kredi

İhtiyaç kredisi başvurunuzu Garanti Bankası’na yaparken şubeye gitmeniz gerekmiyor. Garanti Cep Şube kullanıcıları sadece birkaç dakika içinde ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilir. Üstelik bu kredi için bankaya belge ibraz etmeniz de gerekmiyor.

Dijital krediye başvurabilmek için Garanti Cep Şube kullanıyor olmalısınız. Eğer Garanti Cep Şube kullanmıyorsanız mobil marketten uygulamayı indirerek Garanti Bankası’nın resmî internet sitesinden kendinize bir hesap açabilirsiniz. Bu sayede Dijital Kredi başvurusu yapmaya da hak kazanırsınız.

Garanti Bankası Cep Şube sayesinde risk raporunuzu ve kredi notunuzu da öğrenebiliyorsunuz. Bunun için yapılması gereken şey uygulamanın başvuru bölümünü incelemektir.

Maaşını Garanti Bankası’ndan alan tüketiciler Dijital Kredi kampanyasından faydalanarak tam 75 bin liraya kadar kredi alabilirler. Maaşını Garanti Bankası’ndan almayan tüketiciler bu krediden maksimum 25 bin TL olarak faydalanabiliyorlar.

5 bin TL’lik kredi başvurusunda bulunan tüketiciler bu kredi paketi için 3 ay ile 48 ay arasında değişen vade seçeneklerinden faydalanabilirler. Kredi için ödenmesi gereken kredi tahsis ücreti 26,25 TL’dir. Kişiye göre değişmekle birlikte 5 bin liralık bir kredi için en az 75 TL sigorta bedelini de Garanti Bankası’na ödemeniz gerekiyor.

Dijital Kredi başvurunuz onaylandıktan sonra dilediğiniz zaman bu krediyi aktif hale getirebilirsiniz. Krediyi aktif hale getirdiğinizde kredi miktarından masraflar kesilir ve kalan tutar doğrudan banka hesabınıza aktarılır. Daha sonra sizle en yakın Garanti Bankası şubesi ya da Atm’sini kullanarak paranızı çekebilirsiniz.

Dijital kredi’de 5 bin liralık bir kredinin kredi faiz oranı 1,79, 12 bin liralık bir kredinin faiz oranı 1,54, 25 bin liralık kredinin faiz oranı 1,36 ve 75 bin liralık kredinin faiz oranı 1,16’dır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.