Ana SayfaEkonomiCazibe Merkezleri Kayıtları Devam Ediyor!

Cazibe Merkezleri Kayıtları Devam Ediyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Gündeme geldiğinden beri oldukça yoğun ilgi gören Doğu ve Güneydoğu   Anadolu Bölgesi Cazibe Merkezleri Programı Yatırım ve Destek Hamlesi her geçen gün daha fazla ilgi göremeye devam ediyor. Proje kapsamında teröristlerden temizlenen il ve ilçelere yatırım yapılması sağlanacak ve bölge halkının istihdam edilmesi ile işsizlik sorunu çözülmüş olacak. Devletin desteğini arkasına alarak yatırım yapmak isteyen kişilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan proje ile pek çok vatandaş yeni girişimler yapma yolunda ilerliyor.

Kayıtlar Ocak’ta Başladı

24 Ocak 2017 tarihinde başlayan ön kayıt sürecinin halen devam ettiği proje kapsamında şimdiye kadar doğu illerinde birçok kayıt alında. Alınan bilgilere göre 27 Şubat 2017 tarihine kadar devam etmesi planlar kayıt sürecinde Siirt’te 52 kayır, Şırnak’ta 29 kayıt, Mardin’de ise 121 ön kayıt işlemi gerçekleştirildi.

Bölge Halkı Bekliyor

Bölge halkının özlemle yatırımları beklediğinin altını çizen yetkililer bölge genelinde yatırımların en kısa sürede hayata geçirilmesinin beklendiğini, kentteki iş adamlarının kendi yatırımlarının yanı sıra gelecek yatırımcılar için de ev sahipliği yaptıklarını ve yardımcı olmaya hazır olduklarını söylüyor.

Elimizi Taşın Altına Koyacağız

Konu hakkında açıklamalarda bulunan bölgedeki iş adamları yatırımcılara her desteğin sağlanacağını ancak öncelikle taşın atına kendilerinin ellerini koyacaklarını söylüyor. Artık terör örgütünün adının bölgede anılmadığının altını çizen iş adamları bu saatten sonra sadece teşviklerin konuşulduğunu, bu bölgeye yapılan yatırımların kısa sürede meyvelerini vereceğini, bölge halkının istihdam edilmesinin işsizlik sorunu da ortadan kaldıracağını belirtiyor.

Yetkililer yatırımcıların ön kayıtların en kısa sürede resmi kayıtlara döndürmesi gerektiğini kayıtların bitmesine 10 gün gibi bir kısa süre kaldığı için bu konuda hassas davranılması gerektiğini belirtiyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.