Ana SayfaEkonomiTürkiye Finans Katılım Bankasına Yeni Transfer

Türkiye Finans Katılım Bankasına Yeni Transfer

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Strateji ve Program Yönetimi Müdürlüğü’ne Topaç Getirildi

Türkiye Finans Katılım Bankası, Strateji ve Program Yönetimi Müdürlüğü birimine yeni bir müdür atadığını açıkladı. Bankadan yapılan açıklamaya göre müdür koltuğuna Fatih Tuğrul Topaç’ın atandığı ilan edildi.

Türkiye Finans Katılım’dan Yılık İlk Transferi

Türkiye’nin yükselen değerli bankalarından olan Türkiye Finans Katılım Bankası, banka bünyesine yeni bir transfer yaptığını duyurdu. Açıklamaya göre Strateji ve Program Yönetimi Müdürlüğü’ne Fatih Tuğrul Topaç’ın getirildiği kaydedildi.

Fatih Tuğrul Topaç Kimdir?

Fatih Tuğrul Topaç fakülte eğitimini Marmara Üniversitesi’nde tamamladı. Üniversitenin iktisat bölümünden mezun olan Topaç, 2005 yılı itibari ile bankacılık sektörüne giriş yaptı. Kariyerine bankacılık sektöründe başlayan Topaç’ın ilk bankacılık deneyimi Kuveyt Türk Katılım Bankası’nda oldu. 2005 yılında bankanın iç kontrol müdürlüğü departmanında denetçi olarak çalışmalarını yürüten Topaç, bir yıl sonra Akbank bünyesine geçiş yaptı. 2006 ile 2010 yılları arasında Akbank’ta müfettişlik görevini yaptığı öğrenilen Fatih Tuğrul Topaç’ın bir yıl süreyle de HSBC bünyesinde müfettiş olarak çalıştığı kaydedildi.

Üst Düzey Yöneticilik Yaptı

Fatih Tuğrul Topaç’ın bir yıl süreyle de Ata Yatırım bünyesinde bankacılık alanında analistlik yaptığı da bildirildi. 2012 ile 2014 senelerinde Yapı Kredi Bankasında çalışan Topaç, kariyerine Stratejik Planlama Yönetici Yardımcısı olarak devam etti.

TEB Yatırım analistliği de yapan Türkiye Finans Katılım Bankası’nın yeni Strateji ve Program Yönetimi Müdürü Fatih Tuğrul Topaç, bu günden itibaren bankaya değer katacak. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.