Ana SayfaEkonomiOrdu’ya Mega Park Projesi Geliyor

Ordu’ya Mega Park Projesi Geliyor

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

130 Milyon Liralık Melet Park Projesi Başlıyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi 130 milyon liralık proje için açıklama yaptı. Eskiden çöp depolama alanı olarak kullanılan bölgeye park projesi inşa edileceği duyuruldu.

Ordu Durugöl Mahallesinde üretilecek projeyle 32 senedir çöp deposu olarak kullanılan alan yeni bir yaşam merkezi haline gelecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, belediye binasında basınla bir araya geldi. Melet Park Projesi’nin Ordu’ya değer katacağını ifade eden Yılmaz, projeyi mega proje olarak değerlendirdiklerini kaydetti.

SÖZ VERDİLER, ŞİMDİ HAYATA GEÇİRİYORLAR

Büyükşehir Belediye Başkanı projenin 130 milyon liraya mâl olacağını açıkladı. Söz konusu proje belediyenin yerel seçim vaatleri arasında yer alıyordu. Yılmaz buna işaret ederek, “Verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz” dedi. Çöp depolanma alanı ile ilgili sorunların uzun yıllar boyunca çözülemediğine vurgu yapan Başkan, “Biz bu sorunu 13 ay gibi kısa bir süre zarfında çözüme kavuşturduk” ifadelerini kullandı.

Çöp alanının çevreye olumsuzluklar yaşattığına da değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, “Mahalle etrafındaki yerleşim alanları çöp kokularından kurtuldu” dedi. Çöp depolama alanı olarak kullanılan mahalle yakınında, yerleşim alanı olarak kullanılan 4 mahalle bulunmaktaydı.

Melet Park Projesi için çalışmalara başlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Bölgeyi çöp ve kötü kokudan kurtaracak mega proje, bölgenin değerine değer katacak şekilde üretilecek. Böylelikle Ordulular hem yeni bir yaşam alanına kavuşacak hem de bölgenin silueti değişecek.

Ordu’nun Altınorda ilçesinde üretilecek bu projeyle birlikte, ilçenin diğer bir sorunu olan çöp toplama sorunu da tarih olacak. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.