Ana SayfaKredilerEnpara Şirketim Kredi Başvurusu ve Detayları

Enpara Şirketim Kredi Başvurusu ve Detayları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu uygulamaya katılan müşteriler ihtiyaç kredisi ve vadesiz TL hesapları üzerinden Ekpara kredisine başvurabilmektedir.

Ücretsiz İşlemler

İhtiyaç kredisi için herhangi bir ücret, komisyon, dosya masrafı alınmamakla birlikte sigortalı olmanıza gerek kalmadan başvuru yapılabilmektesiniz. Ayrıca herhangi bir kefil belirtme durumu bulunmaktadır.

48 Aya Varan Vade Seçenekleri

En fazla 48 aya kadar varan vadelerle ve eşit taksit ödemeleriyle ihtiyaç kredisi çekilebilmektedir. En az 1000 TL ve en fazla 50.000 TL kredi çekme imkânı mevcuttur.

Belirli Geliri Olan Herkese Uygun Kredi

Kredi başvurusu yapılırken belirli kriterler aranmaktadır. Düzenli mesleki bir gelirin olması, daha önce alınmış kredi ve kredi kartlarının düzgün ödenmiş olması ve gelirinizden yüksek kredi kart borcunuzun olmaması gibi şartlar mevcuttur.

Şubeye Gitmeden Kredi İmkânı

Enpara Şirketim müşterisiyseniz, internet üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Kredi sözleşmesi için internet veya cep şubesinden elektronik olarak, tek tuşla ıslak imza yerine onay verilebilmektedir. Eğer kredi alma kriterleriniz uygunsa hesabınıza yaklaşık 8 iş saati içerisinde hemen kredi yüklemesi yapılabilmektedir.

Ekpara Kredisi

Ekpara kredisi, şirketinizin günlük hesabına bağlı olarak çalışır ve hesabınızda yeterli bakiye olmadığı durumlarda vadesiz hesabınız üzerinden devreye girer. Enpara Şirketim müşterileri için Enpara.com tarafından şirketinize limit teklif edilmesi şeklinde gerçekleştirilir. Size sunulan teklifi kabul etmeniz ve kullanım koşullarını onaylamanız durumunda Ekpara limitiniz vadesiz hesabınızda hemen tanımlanır. Bu nedenle herhangi bir başvuru yapmanıza gerek kalmadan, düzenli aralıklarla Ekpara limitiniz banka tarafından değerlendirilir. Güncel Ekpara faiz oranı aylık olarak %2,07 oranındadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.