Ana SayfaEkonomiVolkswagen Polo’nun 6. Jenerasyonu Görüntülendi

Volkswagen Polo’nun 6. Jenerasyonu Görüntülendi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yeni Volkswagen Polo Objektiflere Yansıdı!

Volkswagen Polo modelinde yeni nesil değişiklikler yaptı. Piyasadan uzun zamandır sır gibi saklanan yeni Polo’nun ilk görüntüleri internette yayınlandı.

İlk defa internete düşen yeni Polo modeline dair ayrıntılar milyonlarca Polo tutkunu tarafından görüntülendi. Polo’nun dış ayrıntılarının görüldüğü karelerde, tasarımda yapılan değişiklikler kullanıcılar tarafından kolayca fark edildi.

Volkswagen, son değişiklerle Polo modelinde altıncı defa değişiklik yapmış oldu. Altıncı nesil Polo’nun kadrajlara kamuflajız olarak yansıtıldığı kaydedildi. Alınan bilgilere göre yeni nesil Polo halen Güney Afrika sınırlarında test sürüşleri yapıyor. işte internete düşen görüntülerinde test sürüşü sırasında kaydedildiği bildirildi. Volkswagen Polo’nun test sürüşlerinin ne zaman sona ereceği hakkında ise bir bilgi paylaşılmadı.

Yeni Volkswagen Polo’ya sürüş keyfini arttıracak özelliklerin dahil edildiği ifade edildi. Spor otomobil tutkunlarının favorisi olan Volkswagen Polo, son dizaynıyla rakiplerine fark atacak bir görüntüye sahip oldu.

Sektörün uzmanları yeni Volkswagen Polo’nun görüntüleri sonrasında, araçta yapılan değişiklikleri tespit etti. Buna göre ilk bakışta yeni Polo ışıklandırma sistemiyle dikkat çekti. Uzmanlar bu sistemin aracın bakış açısını değiştirdiğini ifade etti.

Yeni Polo’da dikkat çeken diğer bir ayrıntı ise kokpit tasarımı noktasında oldu. Henüz yakında incelenme fırsatı bulunmayan Yeni Volkswagen Polo’da malzeme kalitesinin maksimum olması beklentiler arasına girdi. Spor araba tutkunlarının Polo’dan diğer bir beklentisi ise değişen koltuk ve multimedya sistemleri konusunda! Araçta otomatik park pilotunun olması ise yüksek bir olasılık olarak kayda geçti. Bu yıl piyasaya sunulacak Yeni nesil Volkswagen Polo’nun anahtarsız giriş özelliğinin olacağı da söylentiler arasında yer aldı.

Volkswagen, altıncı defa değişiklik yaptığı Polo modelini bu yılın eylülünde tüketicilerle buluşturmayı hedefliyor. Dünya yeni Polo ile Frankfurt Otomobil Fuarı kapsamında bulaşmaya hazırlanıyor. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.